Beurswanden met bedrukking voor beurs en evenement

Een mobiele beurswand is voordelig en kunt u gemakkelijk meenemen voor de presentatie van uw bedrijf op een beurs. Beurswanden zijn snel door u zelf op te zetten en af te breken. Ook zijn ze licht van gewicht en compact op te bergen. Hierdoor zijn ze eenvoudig te vervoeren. Mobiele beurswanden bieden u kortom veel gebruiksgemak voor een lage prijs. Bestel een voordelige beurs achterwand bij Expofit en kies voor een prachtige opdruk met uw reclameboodschap!

Presentatiewanden met bedrukking 

Via Expofit zijn verschillende goedkope mobiele presentatiesystemen te bestellen zoals een presentatiewand. U kunt er uw grafische ontwerp op laten drukken, zodat uw stand tijdens een evenement in het middelpunt van de belangstelling staat. U kunt kiezen voor een enkele presentatiewand of beurswand, een combinatie met een balie of een complete beursstand met verschillende beursmaterialen. Expofit is ervaren in het bedrukken van presentatiewanden, zodat u op een beurs altijd op zult vallen. De mensen in uw doelgroep zullen u snel vinden, maar ook zult u in het oog springen van andere mensen, die door uw professionele beursstand aangetrokken worden. Op deze manier trekt u dus nieuwe potentiële klanten!

Verschillende typen beurswanden

In het assortiment van Expofit vindt u onder andere textiel frames, dit zijn presentatiewanden met een stretchdoek, voorzien van een siliconen pees die gespannen worden in een aluminium frame. Uw boodschap printen wij op het reclamedoek. Dit systeem heeft een strakke uitstraling door zijn slanke profiel. We hebben ook verlichte beurswanden: de Lightbox Combi is een modulaire textielframe met LED verlichting, die van binnenuit je print verlicht. Door magneten kunt u meerdere textielframes aan elkaar koppelen! Ook levert Expofit zogenaamde Pop-Up wanden, bijvoorbeeld de Pop-Up Display PRO 4x3 Curved. Dit zijn populaire beurswanden met PVC banen die krasvaste prints hebben. Het frame is razendsnel opgezet, doordat deze uitklapt als een paraplu of harmonica. Verder kunt u Zipp-Up beurswanden kopen. Dit zijn presentatiewanden met een bedrukt textieldoek dat is voorzien van een rits. Dit zorgt voor een snelle montage en een strakke uitstraling. De Zipp-Up Display Wave is een voorbeeld van zo'n ritswand.

Presentatiewanden die uw bedrijf, merk of product zichtbaar maken met een beurswand

Met een professionele presentatiewand tilt u de presentatie van uw bedrijf naar een hoger plan. U maakt uw bedrijf en producten zichtbaar en dat is een belangrijke stap in de werving van klanten. Een goed vormgegeven stand vormt een echte blikvanger, die uw doelgroep zal aanspreken. Het succes van uw communicatie zit in zowel de technische eigenschappen van uw standmateriaal, als de visuele en tekstuele vormgeving van uw boodschap. Door de juiste combinatie hiervan brengt u uw reclameboodschap effectief over aan het publiek. Goede beursmaterialen zoals presentatiewanden zijn belangrijke voorwaarden voor een representatieve uitstraling. Met een doordachte bedrukking zal uw presentatiewand passanten nieuwsgierig maken naar uw product of dienst!

Effectieve beursdeelname met goede presentatiewanden

Het doel van presentatiewanden is aandacht trekken en de voordelen van uw product of dienst promoten. Ook werkt u met uw beurswand aan uw naamsbekendheid en imago. Bij het deelnemen aan beurzen wilt u goed uit de verf komen. Een stand die interesse wekt en interactie uitlokt is hiervoor onmisbaar. U wilt immers graag dat bezoekers uw stand zien en een gesprek voeren met uw medewerkers. Met een goede presentatiewand of meerdere presentatiewanden is uw boodschap duidelijk en effectief. Stel uw doelen voor een beurs dus van tevoren helder. Een uniek ontwerp van de print voor de beurswand draagt bij aan het behalen van uw doelstellingen. Een wand die is gemaakt in uw huisstijl versterkt de merkbeleving. Een prominente plek voor uw logo hoort daar uiteraard bij. Een goede vormgeving van uw beurswand zal kortom bijdragen aan een effectieve beursdeelname!

De voordelen van het drukken van uw boodschap op presentatiewanden

Kies nu voor het bedrukken van presentatiewanden! Dit heeft de volgende voordelen:

  • Goedkope wand voor gebruik op beurzen, congressen en evenementen;
  • Uw bedrijf, merk, dienst of product opvallend gepresenteerd;
  • Draagt bij aan uw naamsbekendheid en imago;
  • Gemakkelijk te vervoeren in een compacte verpakking;
  • Zonder gereedschap snel op te zetten;
  • Kwaliteitsproduct met garantie;
  • Snel leverbaar.

Bedrukken van goedkope presentatiewanden bij Expofit

U wilt goedkope beurswanden kopen en deze met uw reclame laten bedrukken? Dan bent u bij Expofit aan het juiste adres. Wij zijn leverancier van voordelig standmateriaal met een hoge kwaliteit en veel gebruiksgemak. De verschillende modellen presentatiewanden in ons assortiment leveren wij met perfecte prints. Met elk budget kunt u bij ons terecht voor een mooie beurswand!

Voordelig en snel presentatiewanden bestellen bij Expofit

Voor een presentiewand of meerdere presentatiewanden kunt u voordelig terecht bij Expofit! Wij leveren en bedrukken mobiele presentatiesystemen razendsnel in allerlei soorten en maten. Presentatiewanden zijn erg praktische en mooie beursmaterialen. We leveren de kliklijst met of zonder bedrukking. Bekijk ons gevarieerde assortiment met laag geprijsde presentatiewanden met opdruk en eventueel met LED verlichting en maak dan uw keuze. Heeft u vragen of heeft u wellicht speciale wensen ten aanzien van onze presentatiewanden of beurswanden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, want wij helpen u graag verder zodat u de perfecte prestentatiewand snel kunt ontvangen. Wij zijn te bereiken via telefoon 076 - 50 211 20 of via email [email protected], maar we zijn ook te bereiken via live chat!