Informatiehouders

Gebruik onze elegante informatiehouders zoals brochurehouders en staande kliklijsten om bijvoorbeeld menukaarten, folders, flyers en ander drukwerk op een effectieve manier te presenteren in winkels, beurzen, evenementen, showrooms, kantoor etc. Daarnaast hebben we ook tablethouders in het assortiment, bijvoorbeeld van het merk Vogel's.

Snel vinden

Filter
Informatiehouders
(1 artikelen)
1 Bericht
 1. 1
  Vloerstickers Bedrukken Eigen Ontwerp
  • Vanaf 1 stuks
  • In elk gewenste afmeting en vorm
  • Haarscherpe full colour print
  • Kies uit diverse anti-slip materialen
Filter
Informatiehouders
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Handige houders voor een mooie presentatie

Met een informatiestandaard vergroot u op een mooie wijze de zichtbaarheid van uw reclame en informatie. Dit maakt uw boodschap extra opvallend voor potentiële klanten. Daarnaast is een verzorgde presentatie goed voor uw imago. Een brochurehouder met uw productinformatie maakt nieuwsgierig en is uitnodigend. Voor geïnteresseerden verlaagt u zo de drempel om een brochure mee te nemen. Heeft u bezoekersinformatie die u bij de ingang van uw hotel, stand of winkel wilt tonen? Gebruik dan een kliklijst op voet. Hier kunt u zelf heel eenvoudig een printje met actuele aanwijzingen of instructies in vastmaken. Zoekt u een houder waaraan u een touchscreen kunt bevestigen? Hiervoor zijn speciale tablethouders ontworpen. Zo’n standaard is ideaal als u bijvoorbeeld de bezoekersregistratie op uw bedrijfslocatie of evenement digitaal wilt afhandelen. U verbetert met de diverse informatiedisplays de communicatie met uw klanten, bezoekers en overige relaties.

De vele mogelijkheden van informatiestandaards

Informatiehouders bieden u talrijke mogelijkheden. Gebruik ze bijvoorbeeld om uw doelgroep te informeren over uw producten en diensten. Zo zijn wissellijsten op voet een perfecte oplossing voor het tonen van informatie bij grotere producten, zoals fietsen of auto’s. Daarnaast komen ze onder meer goed van pas voor bewegwijzering en bezoekersinformatie. Een brochuredisplay is voor vele winkeliers een uitkomst om flyers en folders op een representatieve manier neer te zetten. Verder geven tablethouders u vele opties om digitaal en interactief met uw doelgroep te communiceren. Op een touchscreen is het bijvoorbeeld mogelijk om een bedrijfspresentatie met keuzeknoppen of een online vragenlijst te plaatsen. Uw klanten kunnen hiermee zelf aan de slag. De diverse informatiestandaards zijn van lichtgewicht materiaal gemaakt en dus eenvoudig te verplaatsen.

Goedkope informatiehouder bestellen

Expofit heeft een gevarieerd aanbod informatiestandaards, zoals brochurehouders, kliklijsten op voet en tablethouders. Elk model is van hoge kwaliteit en laag geprijsd. De houders zijn eenvoudig te monteren. U kunt ze bovendien gemakkelijk weer opvouwen en meenemen in uw auto. Het zijn mobiele presentatiesystemen die zowel op uw eigen vestiging als tijdens een beurs of evenement te gebruiken zijn. Veel informatiedisplays worden geleverd inclusief een handige draagtas voor gemak tijdens het transport. Bekijk het assortiment en maak uw keuze. Ook voor andere vormen van binnenreclame bent u bij Expofit aan het juiste adres. Hiermee zet u het interieur van uw bedrijf in om uw doelgroep beter te bereiken. Wij leveren onder andere bedrukbaar meubilair, tools voor wandreclame en wandbekleding. Met al deze zaken vergroot u het effect van uw marketing.

De pluspunten van informatiestandaards

We geven u graag informatie over de voordelen van informatiestandaards. De belangrijkste pluspunten zijn:

 • Professioneel promotiemiddel;
 • Representatieve oplossing voor communicatie met uw doelgroep;
 • Gemakkelijk neer te zetten en te vervoeren;
 • Goedkope blikvangers;
 • Maakt uw informatiemateriaal beter zichtbaar;
 • Creëer orde en netheid in uw presentatie;
 • Verschillende designs voor diverse uitingen;
 • Stevige systemen van lichtgewicht materiaal;
 • Eenvoudige montage;
 • Gauw leverbaar.

Laag geprijsde informatiedisplays kopen via Expofit

Expofit is uw adres voor goedkope informatiestandaards van topkwaliteit. De houders in onze collectie hebben een prachtig design en vormen een fantastische aanvulling op uw promotieactiviteiten. De diverse brochuredisplays, wissellijsten op voet en tablethouders leveren we snel. U kunt bovendien rekenen op een uitstekende service. Plaats via onze webshop eenvoudig uw bestelling. Wilt u ons iets vragen over de informatiehouders? Neem dan contact met ons op, want wij informeren u graag over de kenmerken en mogelijkheden.