Vacature: Inside Sales | Verkoop | Orderbegeleider - Fulltime (M/V)

In deze veelzijdige functie van Sales medewerker/Orderbegeleider heb je zelf de volledige controle over het gehele orderproces. Je begeleidt de klant, welke bij ons binnenkomt via e-mail of via onze website, van bestelling tot eindproduct. Je helpt de klant graag bij dit proces en ook het creatieve gedeelte waarbij je de klant ondersteunt in het maken van een ontwerp schrikt je niet af. Je bent verantwoordelijk voor de planning en je leid de gehele order in goede banen. Uiteraard doe je dit niet alleen! Je naaste collega’s alsook de collega’s op de productieafdeling staan altijd klaar om je hierbij te ondersteunen.

Wie ben jij?

vacature: Inside Sales | Verkoop | Orderbegeleider - Full-time (M/V)

Een gedreven hardwerkende collega die niet bang is om een praatje te maken, enthousiast is en open staat om nieuwe dingen te leren. Hierbij helpen we je uiteraard graag! Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt in de grafische branche, maar dit is absoluut geen must. Tevens is het van belang dat je goed tegen je verlies kunt, want we zijn nogal fanatiek als het aankomt op tafelvoetbal ;)

Wat we jou allemaal kunnen bieden?

Uiteraard een mooi salaris, want voor niets komt de zon op. Woon je buiten Etten-Leur? Dan betalen we ook nog je reiskosten. Om je klanten goed te kunnen begeleiden mag je de nieuwste iPhone of Samsung uitzoeken! We bieden je daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van onze mooie en uitgebreide fitnessruimte.

We starten met een contract voor bepaalde tijd, maar mocht je net zo enthousiast zijn als ons dan zal dit snel veranderen naar een vaste aanstelling. We bieden deze functie aan voor 40 uur per week, maar heb je tijd nodig voor je andere hobby's dan is dit ook zeker bespreekbaar.

Salaris indicatie

€ 2.050,00 – € 2.500,00 op basis van een 40-urige werkweek.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Aanvullend pensioen
  • Kerstpakket
  • Personeelskorting
  • Vakantiegeld
  • Maandelijkse vrijdag middag borrel

 

Ben je nog steeds enthousiast?

Dan vertellen we ook nog even gauw wie wij nu precies zijn.

Sinds 2008 zijn wij hard op weg om DE specialist te worden op het gebied van mobiele presentatiesystemen. Het overgrote gedeelte van onze productie is daarom ook volledig in eigen beheer, zodat we dit proces continue kunnen blijven verbeteren en uitbreiden. Wij voorzien onze klanten graag van top kwaliteit producten en snelle levertijden - dit tegen de best mogelijke prijs. Dit doen wij met een flinke dosis kennis, enthousiasme en Brabantse gezelligheid!

Solliciteer nu

Heb je interesse in de functie, stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar Ken Nguyen op [email protected].

Acquisities door werving- en selectiebureaus naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

 

terug naar alle vacatures