Baniervlaggen

Baniervlaggen kom je overal tegen: bij kantoorpanden, tankstations, festivals en andere evenementen. Niet voor niets worden baniervlaggen ingezet om de exposure te vergroten: door zijn grote drukoppervlak is dit een echte eyecatcher, die opvallend wappert in de wind. De baniervlag is voorzien van een verstevigde bies aan de lange zijde en D-haken waarmee u de vlag aan de mast vastklikt. Een optionele tunnel voor banieruithouders zorgt ervoor dat de baniervlag altijd strak hangt, ook wanneer er geen wind staat.

Snel vinden

Filter
Baniervlaggen
(2 artikelen)
2 artikelen
 1. 1
  Mobiele Vlaggenmast met baniervlag
  • Gigantische eyecatcher!
  • Uitschuifbare vlaggenmast
  • Verkrijgbaar in 2 afmetingen
 2. 2
  Baniervlag
  • Verschillende afwerkingen mogelijk
  • Keuze uit 2 materialen
  • Met of zonder Tunnel voor vlaguithouder
Filter
Baniervlaggen
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Pas hier uw zoekcriteria aan.

Professionele baniervlaggen

Bestel gemakkelijk baniervlaggen online van topkwaliteit bij Expofit! De baniervlaggen worden voorzien van uw aangeleverde ontwerp in hoge resolutie op brandwerend vlaggenstof (115 gr. 3 draads polyester B1).

Kies uw gewenste formaat baniervlag en bestel in een aantal stappen uw professionele baniervlag. Na het afrekenen kunt u uw ontwerp uploaden (max. 2 GB) of via e-mail opsturen (max. 6 MB). Na ontvangst van uw bestanden worden deze persoonlijk door ons gecontroleerd. Vervolgens wordt er een digitale drukproef gemaakt. Na uw goedkeuring ontvangt u 7 tot 10 werkdagen later uw baniervlag per post, of kunt u het komen ophalen op onze vestiging. Heeft u met spoed baniervlaggen nodig? Neem dan contact met ons op, wij zullen voor u bekijken wat mogelijk is binnen de planning.