Baniervlaggen bedrukken

Baniervlaggen kom je overal tegen: bij kantoorpanden, tankstations, festivals en andere evenementen. Niet voor niets worden baniervlaggen ingezet om de exposure te vergroten: door zijn grote drukoppervlak is dit een echte eyecatcher, die opvallend wappert in de wind. De baniervlag is voorzien van een verstevigde bies aan de lange zijde en D-haken waarmee u de vlag aan de mast vastklikt. Een optionele tunnel voor banieruithouders zorgt ervoor dat de baniervlag altijd strak hangt, ook wanneer er geen wind staat.

Snel vinden

Filter
Baniervlaggen
(2 artikelen)
2 artikelen
 1. 1
  Mobiele Vlaggenmast met baniervlag
  • Gigantische eyecatcher!
  • Uitschuifbare vlaggenmast
  • Verkrijgbaar in 2 afmetingen
 2. 2
  Baniervlag
  • Verschillende afwerkingen mogelijk
  • Keuze uit 2 materialen
  • Met of zonder tunnel voor vlaguithouder
Filter
Baniervlaggen
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Pas hier uw zoekcriteria aan.

Professionele baniervlaggen bestellen

Bestel gemakkelijk baniervlaggen online van topkwaliteit bij Expofit! De baniervlaggen worden voorzien van uw aangeleverde ontwerp in hoge resolutie op brandwerend vlaggenstof (115 gr. 3 draads polyester B1). Kies uw gewenste formaat baniervlag en bestel in een aantal stappen uw professionele baniervlag. Na het afrekenen kunt u uw ontwerp uploaden (max. 2 GB) of via e-mail opsturen (max. 6 MB). Na ontvangst van uw bestanden worden deze persoonlijk door ons gecontroleerd. Vervolgens wordt er een digitale drukproef gemaakt. Na uw goedkeuring ontvangt u 7 tot 10 werkdagen later uw baniervlag per post, of kunt u het komen ophalen op onze vestiging. Heeft u met spoed baniervlaggen nodig bedrukt met uw reclame? Neem dan contact met ons op, wij zullen voor u bekijken wat mogelijk is binnen de planning. Heeft u andere soort vlaggen nodig? Ook daar kunnen we u bij helpen!

Hoe moet je baniervlaggen ophangen

Het ophangen van een baniervlag is zo gepiept. Het enige wat u eventueel nodig heeft is een ladder. De korte zijde van de baniervlag is voorzien van een tunnelzoom, deze schuift u over de mast heen. Eventueel is een tunnelzoom aan de onderzijde ook mogelijk (als de mast dit ondersteunt), op deze manier hangt de vlag altijd strak. Aan de lange zijde is de baniervlag standaard voorzien van D-haken (om de 75 cm). Hiermee kunt u de baniervlag gemakkelijk bevestigen aan de ringen van een mast (ringen niet meegeleverd). Zoals u kunt lezen is het ophangen van een baniervlag met bedrukking een fluitje van een cent!

Baniervlag houder

Onze baniervlaggen kan je dus ophangen aan een vlaggenmast. Zoekt u echter een mast waarmee u de baniervlaggen overal kunt tonen waar u wilt? Bekijk dan onze mobiele vlaggenmast met baniervlag. Deze complete set bestaat uit een bedrukte baniervlag en een mobiele houder. De houder bestaat uit een stevige telescopische mast van wel 5 meter lang (!) en een vulvoet. De mast is uitschuifbaar in elk gewenste lengte en is gemaakt van weersbestendig aluminium. De megavlag kan dus gerust buiten blijven staan. De vulvoet is te verzwaren met water of zand voor extra stabiliteit. Deze complete set is gemakkelijk opgezet zonder gebruik van gereedschap en ook weer compact in te klappen en te vervoeren in de meegeleverde opbergtas met beschermende binnenvoering. Laat dus (mobiele) baniervlaggen bedrukken voor de laagste prijs bij Expofit!