Beurs & presentatie: beurswanden, banners en meer

Vergroot de naamsbekendheid onder uw doelgroep door opvallend presentatie- en beursmateriaal. Laat zien welke fantastische producten en diensten u aanbiedt. Pak uit en zet uw bedrijf in de kijker met een mooie beursstand. Bezoekers van een beurs of evenement zullen u leren kennen, beter herkennen en uw bedrijfsnaam onthouden. Expofit is expert op het gebied van representatieve mobiele presentatiesystemen. Ons ruime aanbod met producten voor beursinrichting is laag geprijsd en van hoge kwaliteit. Met deze professionele standmaterialen trekt u gegarandeerd de aandacht van consumenten of een zakelijk publiek.

Goedkope beursstand: mobiele beurswanden, banners en balies

Bij allerlei gelegenheden komen beursmaterialen van pas. Denk aan een vakbeurs, een festival, de opening van een winkelfiliaal of een promotieactie op locatie. Het assortiment standmateriaal van Expofit is zeer uitgebreid en de opbouw hiervan is eenvoudig. Met ieder presentatiesysteem staat u dus overal razendsnel te schitteren met uw bedrijf. Kies uit vele soorten beurswanden, banners en balies. Wenst u een complete beursstand, een enkele wand of een compacte banner? Bij Expofit is het allemaal mogelijk. Wij leveren bijvoorbeeld handige pop-up wanden, textiel frames en verlichte wanden. Deze zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Dit geldt ook voor onze voordelige roll-up banners en andere gebruiksvriendelijke mobiele presentatieproducten. Daarnaast zitten er bijpassende beursbalies, counters, roldeurkasten en vitrines in onze collectie. Maak uw presentatie compleet met informatiehouders, hangende displays en diverse accessoires. Bestel bijvoorbeeld een fraai folderrek of een stel comfortabele zitzakken. Ook hebben we een aantal zeer voordelige beurspakketten met bij elkaar passende materialen voor u samengesteld: een mooie combinatie van een beurswand, twee banners, een balie, lampen, tassen en transportkoffer(s).

Mobiele presentatiesystemen inzetten: succesvolle marketing

Met een goede set beursmateriaal zorgt u op tal van locaties voor een professionele bedrijfs- of productpresentatie. Het biedt u de nodige flexibiliteit in allerlei situaties. Een mobiel presentatiesysteem is bijvoorbeeld ideaal voor promotieacties in winkels, open dagen en vele soorten evenementen. Een beursstand met een wervende bedrukking, in beeld en/of tekst, valt op. Hiermee trekt u de aandacht van nieuwe en bestaande klanten. Een banner, beurswand of counter is kortom een prachtige aanvulling op uw marketingmateriaal.

Het bedrukken van standmateriaal

De bedrukking van een banner of beurswand is essentieel voor het succes van uw presentatie. Deze moet de nieuwsgierigheid van uw doelgroep wekken. Dit doet u met de juiste woorden, foto's, uw logo en illustraties. Ook de kwaliteit van de opdruk is van belang. Hierdoor komt uw boodschap nog beter over. Het draagt bovendien bij aan een professionele uitstraling en een lange levensduur. Bij Expofit kunt u rekenen op een hoogwaardige bedrukking. Indien u dit wenst, helpen we u zelfs bij het grafische ontwerp hiervan. Ieder item in ons aanbod is licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren. Elke stand is snel te monteren en ook afbreken is een eitje. Bij ons profiteert u van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Er is veel keuze en we leveren ook aanverwante artikelen, zoals give-aways en kleding voor de bemensing van uw stand.

Beursinrichting van Expofit: de belangrijkste voordelen

De grootste pluspunten van producten voor beurzen en presentatie op een rij:

  • Flexibel inzetbaar op vele locaties;
  • Voordelig marketinginstrument;
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding;
  • Verkrijgbaar in vele maten;
  • Eenvoudige montage;
  • Ontworpen voor gemak bij transport;
  • Compact opbergen;
  • Snelle levering inclusief bedrukking;
  • Ondersteuning bij ontwerp van opdruk mogelijk.

Expofit: beurspresentatie met laagste prijsgarantie

U bent op zoek naar een betaalbare oplossing voor uw beursmateriaal? Bij Expofit heeft u laagste prijsgarantie. Voor ieder budget zijn er volop mogelijkheden. Verschillende standmaterialen leveren we inclusief een sublieme opdruk, bijvoorbeeld van uw reclameboodschap. Zet zo uw bedrijf in de schijnwerpers, waar en wanneer u maar wilt. Bekijk ons aanbod en maak uw keuze. Ontvang een vrijblijvende offerte en stel ons uw vragen. Wij staan u graag te woord, bieden uitstekende service en begeleiden uw order persoonlijk.