Veiligheid bieden aan klanten en medewerkers

In een tijd waarin veiligheid en gezondheid prioriteit hebben, begrijpen wij bij Expofit de noodzaak voor bedrijven om effectieve maatregelen te nemen om zowel werknemers als klanten te beschermen. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie van veiligheidsproducten die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bedrijven in diverse sectoren, zoals afzetpalen, vloerstickers, veiligheidsvesten, plexiglas schermen, face shields, desinfectiepalen en mondkapjes.

Optimaliseer veiligheid in uw bedrijf

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan veiligheidsproducten, speciaal ontworpen om aan de behoeften van bedrijven in diverse sectoren te voldoen.

Afzetpalen en vloerstickers: Creëer een georganiseerde en gestroomlijnde omgeving binnen uw bedrijf met behulp van onze afzetpalen en vloerstickers. Leid klanten en medewerkers eenvoudig door de implementatie van duidelijke looproutes, wachtrijen en sociale afstandsrichtlijnen.

Veiligheidsvesten: Verhoog de zichtbaarheid en veiligheid van uw medewerkers met onze hoogwaardige veiligheidsvesten. Perfect geschikt voor gebruik in magazijnen, bouwplaatsen en andere werkomgevingen waar zichtbaarheid van vitaal belang is om ongevallen te voorkomen.

Plexiglasschermen en Face shields: Bescherm zowel uw medewerkers als klanten tegen de verspreiding van ziektekiemen met onze plexiglasschermen en face shields. Deze transparante barrières bieden effectieve bescherming zonder de communicatie te belemmeren.

Desinfectiepalen en mondkapjes: Handhaaf optimale hygiëne binnen uw bedrijf met behulp van onze desinfectiepalen en mondkapjes. Zorg voor gemakkelijke toegang tot handdesinfectiemiddelen en bied uw medewerkers en klanten een extra beschermingslaag.

Met de zakelijke veiligheidsoplossingen van Expofit kunt u met vertrouwen uw bedrijfsactiviteiten voortzetten, wetende dat u de noodzakelijke maatregelen heeft genomen om de veiligheid en gezondheid van iedereen binnen uw bedrijf te waarborgen. Bij Expofit staan we klaar om u te helpen uw veiligheidsdoelstellingen te bereiken en een veilige werkomgeving te creëren voor iedereen.

Veilig werken: producten die bescherming bieden

Tijden van beperkende maatregelen en speciale protocollen vragen om extra veilige werkomstandigheden. Door te voorzien in de nodige beschermingsmiddelen voldoet u aan de richtlijnen en gaat u de verspreiding van gevaarlijke virussen tegen. U maakt werkplekken veilig door verschillende hygiënemaatregelen te nemen, zoals het plaatsen van bureauschermen en het dragen van mondkapjes of gelaatsschermen. Denk aan het plaatsen van dispensers voor het desinfecteren van de handen. Gebruik afzetpalen om een looproute of begrenzing aan te geven. Zet een informatieve coronabanner neer met instructies en herinner mensen door middel van vloerstickers aan 1,5 meter afstand bewaren. Werkt u met bezorgers? Laat ze dan een hesje dragen waarop het verzoek staat om voldoende afstand te houden. Met de nodige voorzorgsmaatregelen zijn we samen sterk tegen corona.

Voorkom besmettingen, ziektes en ongelukken

In risicovolle situaties, zoals de uitbraak van het coronavirus, zorgen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) voor veiligheid op de werkvloer. Zorg dat u geen onnodige risico’s loopt qua ongelukken en ziektes. Maak uw kantoor corona proof en voorkom besmettingen door mensen te stimuleren zich aan de coronaregels te houden. Zorg er met diverse beschermende maatregelen voor dat er afstand wordt gehouden tussen medewerkers, gasten en klanten. Plaats kuchschermen op die plekken waar dat lastig is en draag mondmaskers. Maak de veiligheidsprotocollen zichtbaar door erover te communiceren, bijvoorbeeld met een informatieve roll up banner of pictogrammen op de vloer. Zo kunt u een looprichting aangeven door pijlen op de grond te plakken. Dit helpt om iedereen aan de regels te herinneren en het gedrag van mensen te sturen. Op deze manier helpen we elkaar om gezond te blijven.

Voordelige veiligheidsartikelen corona

Voldoe aan de richtlijnen en zorg voor naleving van beperkingen door veiligheidsartikelen binnen uw winkel, kantoor of hotel in te zetten. Beperk de verspreiding van COVID-19 en andere ziektes. Expofit helpt u hier graag bij met een laag geprijsd assortiment veiligheidsproducten. Deze oplossingen zijn snel leverbaar en bepaalde artikelen zijn te bedrukken met uw eigen tekst, logo of afbeelding. Hiermee kunt u de herkenbaarheid van uw bedrijf vergroten. Wij leveren diverse soorten preventieschermen en gezichtsbescherming van hoge kwaliteit. Voor het desinfecteren van de handen kunt u kiezen uit meerdere typen desinfectiezuilen. Daarnaast kunt u bij ons palen, corona banners, stickers en diverse andere veiligheidsproducten bestellen. Hiermee stelt u voor weinig geld een effectief pakket samen om de coronamaatregelen in uw organisatie vorm te geven.

Veiligheid bieden op de werkvloer: de voordelen

Veiligheidsartikelen hebben vele voordelen:

 • Voorkom ziektes en ongelukken;
 • Vergroot de naleving van richtlijnen;
 • Goedkope oplossingen voor ieder budget;
 • Veiligheid voor klanten, leveranciers en medewerkers;
 • Effectieve bescherming tegen virussen;
 • Producten met professionele uitstraling;
 • Bruikbaar in ieder bedrijfspand;
 • Ruime keuze;
 • Custom made oplossingen mogelijk;
 • Hoge kwaliteit;
 • Te bedrukken met uw grafisch ontwerp of tekst;
 • Snelle levering.

Corona proof zaken doen met de producten van Expofit

U zoekt voordelige preventie producten? Kijk dan rond in de webshop van Expofit. Bij ons vindt u een groot aanbod artikelen die de veiligheid in uw organisatie vergroten. Alle items zijn van topkwaliteit en een aantal producten is met uw eigen opdruk leverbaar. Wij geven u graag een vrijblijvende prijsopgave of aanvullende informatie. U kunt online veilig uw order plaatsen. Zodra uw opdracht bij ons binnen is, gaan wij direct voor u aan de slag. U heeft uw bestelling dus gauw in huis.