Buitenreclame

Buiten reclame maken voor uw bedrijf is zeer effectief. U bereikt er een grote groep potentiële klanten mee. Met buitenreclame zorgt u dat u zichtbaar bent in de openlucht: langs de weg, bij het strand, bij de sportvelden en tal van andere locaties. Daarnaast is deze reclamevorm ideaal voor de aankleding van uw bedrijfspand en diverse evenementen. Voorbeelden van reclamedragers die buitenshuis goed opvallen zijn reclameborden, vlaggen en gevelbanieren. Expofit biedt u op dit vlak een buitengewoon ruim en voordelig assortiment.

Een groot publiek bereiken met outdoor adverteren

Vergroot het bereik van uw marketingcampagne met buitenreclame. Adverteer op locaties waar veel mensen in de openbare ruimte zijn, zoals in winkelcentra of langs autowegen. Deze reclamevorm is bijvoorbeeld onmisbaar om te laten zien in welk pand uw bedrijf gevestigd is. Verder is het ideaal voor uitingen tijdens evenementen en festivals. De outdoor promotiemiddelen zijn van een afstand goed zichtbaar. Dit valt voorbijgangers op en zorgt ervoor dat uw naamsbekendheid groeit. Het verbetert bovendien de herkenbaarheid en vindbaarheid van de locatie van uw winkel, restaurant of evenement. U wekt de interesse bij het publiek en trekt zo meer klanten naar uw bedrijf. Buitenreclame is kortom zeer essentieel voor het succes van uw marketing.

Het effect van buitenreclame

Het plaatsen van reclame in de buitenlucht is zeer effectief, met name op plaatsen waar veel mensen passeren. U kunt met uw keuze voor bepaalde locaties bovendien inspelen op het bereiken van verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan een promotieactie tijdens een muziekfestival of een sportevenement. Buitenreclame versterkt bovendien het effect van uw crossmediale campagnes. Spandoeken, tenten of strandvlaggen zorgen ervoor dat uw reclameboodschap nog beter blijft hangen. U bouwt hiermee aan uw imago en uw naamsbekendheid. Ook wekt u de interesse voor uw producten of diensten en verleidt u de doelgroep tot een aankoop. Daarnaast geeft u iedere locatie de gewenste uitstraling en sfeer. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden om buiten de deur reclame te maken.

De vele vormen van outdoor reclame

Expofit biedt u de keuze uit vele soorten buitenreclame. De materialen zijn weersbestendig en van hoge kwaliteit. Het gevarieerde aanbod bestaat uit laag geprijsde promotiemiddelen, zoals outdoor banners, gevelreclame, meubilair en vlaggen. Ook vindt u voordelige vouwtenten, spandoeken, magneetplaten en borden in ons assortiment. Deze vormen van outdoor reclame zijn zowel voor langdurig gebruik als voor kortlopende acties in te zetten. De verschillende producten zijn te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, grafisch ontwerp, slogan of foto. Bestel bijvoorbeeld stoepborden en baniervlaggen met bedrukking voor uw winkel. Of ga voor prachtig bedrukte parasols en gevelbanieren voor uw café. Denk aan een vouwtenten met opdruk van uw logo voor allerlei outdoor promotieactiviteiten of koop automagneten voor uw bedrijfswagens zodat u rijdend reclame kunt maken. Er zijn eindeloos veel kansen om te scoren, dat staat buiten kijf.

De voordelen van buitenreclame

In de openlucht uw producten en diensten promoten? Dat heeft de volgende voordelen:

 • Grote groepen mensen bereiken;
 • Vergroot het effect van uw marketingmix;
 • Verbeter uw imago en naamsbekendheid;
 • Creëer de gewenste uitstraling en sfeer;
 • Prachtige full colour bedrukking;
 • Mogelijkheden voor elk budget;
 • Ondersteuning bij ontwerp van opdruk mogelijk;
 • Weerbestendige materialen;
 • Topkwaliteit;
 • Snelle montage;
 • Gauw leverbaar.

Expofit: voordelige soorten reclamedragers voor buiten

Via de website van Expofit bestelt u eenvoudig en snel buitenreclame voor lage prijzen. Verschillende producten zijn te bedrukken met uw tekst, bedrijfsnaam, artwork of fotomateriaal. De outdoor reclame leveren we razendsnel. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van de verschillende items, dus stel ons gerust al uw vragen. Ontvang eerst vrijblijvend een offerte op maat of plaats direct uw bestelling. U kunt rekenen op een vlotte service en laagste prijsgarantie.