Vlaggen met uw eigen logo, foto of tekst

Vlaggen met uw eigen ontwerp die bij uw bedrijfspand of evenement wapperen vallen op. Bedrukte vlaggen maken uw winkel, kantoor of restaurant herkenbaar, zeker als u ze laat bedrukken met uw logo. Ook zijn vlaggen uitstekende dragers voor uw productreclame of promotieactie. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukking met productfoto’s of een grafisch ontwerp van uw reclamecampagne. Zoekt u handvlaggetjes? Klik hier voor bedrukte papieren vlaggetjes.

Vlaggen met uw logo zijn ware blikvangers

Door de vlag te hijsen, vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf en trekt u de aandacht. Zo bereikt u potentiële klanten. In elke omgeving, zowel buiten als binnen, is een vlag een echte blikvanger. Een wapperende baniervlag aan een vlaggenmast maakt passanten nieuwsgierig naar uw bedrijf. Ook verbetert u de vindbaarheid van uw pand voor bezoekers, klanten en leveranciers. Vlaggen verfraaien bovendien de aanblik van gebouwen en straten. Tijdens evenementen en feesten dragen ze bij aan de sfeer. Verder komen vlaggen ook goed van pas tijdens indoor evenementen, zoals bij een beurs of congres. Plaats bijvoorbeeld een vrolijke beachvlag met kruisvoet bij uw beursstand. Dit maakt uw presentatie extra opvallend. Of wat dacht u van spandoekvlaggen om het terrein van uw festival aan te kleden? Laat vlaggen bedrukken in uw huisstijl of met uw reclameboodschap en verbeter hiermee uw naamsbekendheid.

Vlag bedrukken als effectief onderdeel van uw marketing

Vlaggen dragen bij aan het succes van uw marketing. Ze zijn eenvoudig en snel in te zetten bij uw promotieactiviteiten. Reclamevlaggen of logovlaggen verhogen het effect van uw acties. De vlag mag dus echt uit als u de aandacht voor uw producten en diensten wilt trekken. Denk bijvoorbeeld aan het opluisteren van wervende acties van uw promotieteam in een winkelcentrum of tijdens een markt of festival. Gebruik vlaggen met uw logo om uw club, vereniging, camping of bakkerij te promoten. Of kies voor exemplaren die een specifieke dienst of actie in het zonnetje zetten. U kunt gebruik maken van tekst, afbeeldingen en foto’s. Er is kortom ontzettend veel mogelijk!

Veelgestelde vragen over vlaggen

Kan ik vlaggen bedrukken in elke kleur?
Al onze vlaggen bedrukken we haarscherp in full color. Eventuele PMS kleuren matchen we zodat deze perfect past in uw huisstijl.

Hoeveel kost een vlag bedrukken?
Bij ons bestelt u een vlag met opdruk al vanaf € 18,- excl. btw bij 100 stuks of meer. Bij 1 stuk kost een bedrukte beachvlag slechts € 22,50 excl. btw.

Wat voor soorten vlaggen hebben jullie?
Wij hebben in ons assortiment de volgende vlaggen: beachvlaggen, baniervlaggen, megavlaggen en spandoek vlaggen.

Hoe lever ik de ontwerpbestanden aan?
U kunt uw bestanden uploaden samen met de bestelling. De upload knop vindt u op de productpagina nadat u de prijs heeft berekend.

Ik heb nog geen ontwerp, wat nu?
Heeft u nog geen ontwerp, dan is het ook mogelijk om na de bestelling de bestanden naar ons te e-mailen of te versturen via wetransfer (o.v.v. het ordernummer).

Leveren jullie ook vlaggen aan België?
Uiteraard versturen we ook naar België. De verzending naar België duurt even lang als verzending naar Nederland. Wij zijn gevestigd in Etten-Leur, dat is dichtbij de belgische grens, dus ophalen is ook een mogelijkheid als er spoed is.

Wat is de levertijd van de vlaggen?
De levertijd bestaat uit twee onderdelen: productietijd en verzendtijd. De productietijd verschilt per model vlag en de gekozen opties. De verzendtijd is de tijd dat de pakketbezorger nodig heeft om de bestelling bij u af te leveren. Bij elk artikel vindt u een indicatie van de verzenddatum. Dit is de verwachte datum dat het artikel wordt opgestuurd en onze magazijn verlaat. Hierna is de levertijd afhankelijk van de pakketbezorger. Vaak is dat 1-2 werkdagen binnen Nederland.

Het bedrukken van promotionele vlaggen

Expofit levert voordelige vlaggen met een hoge kwaliteit bedrukking in full colour. Er zijn via onze webshop vele vormen en afmetingen leverbaar, zowel kleine als grote oplages. Wij helpen u desgewenst graag bij het ontwerpen van de bedrukking. In ons assortiment vindt u prachtige reclamevlaggen, zoals baniervlaggen en strandvlaggen. De baniervlag is een verticale vlag die aan een mast hangt. Deze variant is in diverse maten te bestellen. Strandvlaggen zijn in vijf verschillende vormen verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze te combineren met meerdere voetstukken. Afhankelijk van de ondergrond kiest u voor een bepaalde voet. Wilt u de beachflag bijvoorbeeld buiten gebruiken? Dan is een voet in de vorm van een grondpen handig voor een stevige verankering in de grond. Zoekt u een vlag die u op wisselende locaties kunt gebruiken? Dan is een mobiele aluminium vlaggenmast met baniervlag een goede keuze. Dit type heeft een uitschuifbare mast. Het is gemakkelijk te vervoeren en op iedere locatie neer te zetten.

Pluspunten van vlaggen met eigen opdruk

Professionele vlaggen laten bedrukken met uw eigen ontwerp zal u beslist geen windeieren leggen! U profiteert namelijk van de volgende voordelen:

  • Grote herkenbaarheid en zichtbaarheid;
  • Goedkope eyecatcher voor uw merk, product of dienst;
  • Verbeter het bereik en effect van uw promotieacties;
  • Boost uw bekendheid;
  • Productgarantie;
  • Snel te leveren.

Voordelige vlaggen bestellen bij Expofit

Hijs de vlag en het zal uw bedrijf voor de wind gaan! Expofit hanteert lage prijzen voor het gehele assortiment vlaggen en de bijbehorende accessoires. Wij leveren topkwaliteit producten razendsnel in heel Nederland en België (en ver daarbuiten) en bedrukken het vlaggendoek in full colour met uw bedrijfslogo, slogan, foto of grafisch ontwerp. U kunt via onze webshop eenvoudig, snel en veilig uw bestelling plaatsen. Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, zodat u met vlag en wimpel zult slagen!