Bedrukte vlaggen

Vlaggen met uw eigen opdruk die bij uw bedrijfspand of evenement wapperen vallen op. Ze maken uw winkel, kantoor of restaurant herkenbaar, zeker als u ze laat bedrukken met uw logo. Ook zijn vlaggen uitstekende dragers voor uw productreclame of promotieactie. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukking met productfoto’s of een grafisch ontwerp van uw reclamecampagne. Vlaggen zijn in vele soorten en maten leverbaar. Bestel ze nu voor scherpe prijzen bij Expofit.

Vlaggen met uw eigen bedrukking: ware blikvangers

Door de vlag te hijsen, vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf en trekt u de aandacht. Zo bereikt u potentiële klanten. In elke omgeving, zowel buiten als binnen, is een vlag een echte blikvanger. Een wapperende baniervlag aan een vlaggenmast maakt passanten nieuwsgierig naar uw bedrijf. Ook verbetert u de vindbaarheid van uw pand voor bezoekers, klanten en leveranciers. Vlaggen verfraaien bovendien de aanblik van gebouwen en straten. Tijdens evenementen en feesten dragen ze bij aan de sfeer. Verder komen vlaggen ook goed van pas tijdens indoor evenementen, zoals bij een beurs of congres. Plaats bijvoorbeeld een vrolijke beachvlag met kruisvoet bij uw beursstand. Dit maakt uw presentatie extra opvallend. Of wat dacht u van spandoekvlaggen om het terrein van uw festival aan te kleden? Laat vlaggen bedrukken in uw huisstijl of met uw reclameboodschap en verbeter hiermee uw naamsbekendheid.

De vlag als effectief onderdeel van uw marketing

Vlaggen dragen bij aan het succes van uw marketing. Ze zijn eenvoudig en snel in te zetten bij uw promotieactiviteiten. Reclamevlaggen of logovlaggen verhogen het effect van uw acties. De vlag mag dus echt uit als u de aandacht voor uw producten en diensten wilt trekken. Denk bijvoorbeeld aan het opluisteren van wervende acties van uw promotieteam in een winkelcentrum of tijdens een markt of festival. Gebruik vlaggen met uw logo om uw club, vereniging, camping of bakkerij te promoten. Of kies voor exemplaren die een specifieke dienst of actie in het zonnetje zetten. U kunt gebruik maken van tekst, afbeeldingen en foto’s. Er is kortom ontzettend veel mogelijk!

Het bedrukken van promotionele vlaggen

Expofit levert voordelige vlaggen met een hoge kwaliteit bedrukking in full colour. Er zijn via onze webshop vele vormen en afmetingen leverbaar, zowel kleine als grote oplages. Wij helpen u desgewenst graag bij het ontwerpen van de bedrukking. In ons assortiment vindt u prachtige reclamevlaggen, zoals baniervlaggen en strandvlaggen. De baniervlag is een verticale vlag die aan een mast hangt. Deze variant is in diverse maten te bestellen. Strandvlaggen zijn in vijf verschillende vormen verkrijgbaar. Daarnaast zijn ze te combineren met meerdere voetstukken. Afhankelijk van de ondergrond kiest u voor een bepaalde voet. Wilt u de beachflag bijvoorbeeld buiten gebruiken? Dan is een voet in de vorm van een grondpen handig voor een stevige verankering in de grond. Zoekt u een vlag die u op wisselende locaties kunt gebruiken? Dan is een mobiele vlaggenmast met baniervlag een goede keuze. Dit type heeft een uitschuifbare mast. Het is gemakkelijk te vervoeren en op iedere locatie neer te zetten.

Pluspunten van vlaggen met opdruk van uw logo of afbeelding

Een professionele reclamevlag zal u beslist geen windeieren leggen! U profiteert namelijk van de volgende voordelen:

  • Grote herkenbaarheid en zichtbaarheid;
  • Goedkope eyecatcher voor uw merk, product of dienst;
  • Verbeter het bereik en effect van uw promotieacties;
  • Boost uw bekendheid;
  • Productgarantie;
  • Snel te leveren.

Voordelige promotievlaggen bestellen bij Expofit

Hijs de vlag en het zal uw bedrijf voor de wind gaan! Expofit hanteert lage prijzen voor het gehele assortiment vlaggen en de bijbehorende accessoires. Wij leveren topkwaliteit producten en bedrukken het vlaggendoek in full colour met uw bedrijfslogo, slogan, foto of grafisch ontwerp. U kunt via onze webshop eenvoudig, snel en veilig uw bestelling plaatsen. Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag, zodat u met vlag en wimpel zult slagen!