Printwerk & stickers bedrukken

Stickers en printwerk dragen bij aan een succesvolle bedrijfsvoering. Deze materialen helpen u bij alles waarover u wilt communiceren. Informeer klanten over uw verkoopwaar door ze te bestickeren met zelfklevende etiketten waarop productinformatie staat. Hang posters op met uw actuele reclame of plak stickers op de ramen van uw winkel om te laten weten dat u opruiming houdt. Prints en stickers zijn bij Expofit laag geprijsd en in talloze vormen en maten leverbaar.

Een boodschap die goed blijft plakken met grote en kleine stickers

Klein formaat stickers kennen vele toepassingen. U kunt bijvoorbeeld denken aan stickertjes voor verpakkingen en geschenken. Hiermee voorziet u een product snel van uw bedrijfsnaam, een productomschrijving, felicitaties of een andere boodschap die goed moet blijven plakken. Dergelijke bedrukte plakkertjes zijn van verschillende materialen te maken. De juiste keuze hangt af van waar u de stickers voor wilt gebruiken. Is het bijvoorbeeld voor binnen of buiten bedoeld? De kleine stickers zijn op rol of op vellen leverbaar. Ook stickers met grote afmetingen zijn bij Expofit te bestellen. Alle vormen zijn mogelijk: rond, rechthoekig of een geheel eigen vorm. Wij zorgen voor een prachtige bedrukking met uw logo, bedrijfsnaam of een ander ontwerp.

Opvallende vloerstickers en raamstickers

Vloerstickers en raamstickers trekken de aandacht van (potentiële) klanten. Stickers die u op de grond aanbrengt vormen een slim promotiemiddel voor uw producten en diensten. Ook zijn ze handig voor het geven van instructies of het markeren van looproutes. Verder kan vloerbestickering ook zeer decoratief zijn in uw winkel, kantoor of restaurant. Raamstickers plakt u op de binnenzijde of de buitenzijde van de ramen. Veel bedrijven kiezen voor dit type sticker om hun bedrijfsnaam op een ruit aan te brengen. Zo maakt u uw bedrijfspand goed herkenbaar. Daarnaast zijn deze stickers ideaal voor de communicatie over tijdelijke promotieacties, zoals de sale of speciale kortingsacties.

Full colour stickers met magneetfolie

Vinylstickers op magneetfolie hechten goed op metalen oppervlaktes. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen en even snel weer te verwijderen. Expofit levert dergelijke magneetstickers in vele vormen, diktes en maten. U kunt kiezen uit diverse toplagen voor de afwerking. De reclamemagneten zijn helemaal op basis van uw eigen ontwerp te maken. In ons assortiment vindt u onder meer koelkastmagneten en whiteboard magneetfolie. Elk type is te leveren met een spetterende full colour opdruk van uw foto, logo of tekst.

Losse prints en bedrukte doeken voor uw promotieacties

Ook voor losse prints en doeken met bedrukking bent u bij Expofit aan het juiste adres. Wij kunnen kleine en grote posters in iedere oplage drukken. Dergelijke prints kunt u ophangen in kliklijsten, op prikborden, op aanplaklocaties en dergelijke. Met deze afdrukken maakt u op een voordelige manier reclame voor uw product, uw evenement of vereniging. Verder is het bedrukken van stretchdoek een interessante mogelijkheid. Zo’n doek is bijvoorbeeld te bevestigen aan een frame en te gebruiken voor een promotieactie in uw beursstand of als fraaie aankleding in het interieur van uw bedrijf.

De voordelen voor uw volgende marketingcampagne

De vijf belangrijkste voordelen van stickers en printwerk:

  • Goedkoop promotiemiddel;
  • Boost voor uw marketing;
  • Leverbaar in vele vormen en formaten;
  • In full colour te bedrukken;
  • Snel leverbaar.

Expofit: het voordelige adres voor al uw printwerk en stickers

Expofit biedt u een zeer compleet assortiment met diverse soorten stickers en printwerk. Wij houden de prijzen laag, leveren kwaliteit en bieden een uitstekende service. Voor ieder budget is er een oplossing en we kunnen u ondersteunen bij het maken van een grafisch ontwerp. U heeft de prints en stickers razendsnel in huis, voorzien van een haarscherpe bedrukking. Ook custom made artikelen met uw eigen vorm kunt u bij ons bestellen. Wilt u advies, een offerte of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag bij uw vraagstukken.