Binnenreclame: versterk de kracht van uw merk

Verbeter de marketing van uw bedrijf door te investeren in binnenreclame. Dit is goed voor uw imago en uw verkoopresultaat. Hierbij draait het om de uitstraling van uw bedrijfsinterieur, de bewegwijzering in het pand en actiegerichte communicatie op uw bedrijfslocatie. Met een slimme aanpak maakt u reclame via de inrichting van uw kantoor, winkel of showroom. Voor iedere ondernemer liggen hier prachtkansen qua merkbeleving. De voordelige oplossingen van Expofit helpen u hierbij.

Reclame maken en informeren binnen uw bedrijfspand

Binnenreclame vormt een belangrijk onderdeel van uw marketingstrategie. Net als bij andere reclame zijn uw doelstelling en doelgroep bepalend voor de inhoud hiervan. De reclame in uw bedrijfspand is het meest effectief als deze klopt met wat u bijvoorbeeld via uw website en folders communiceert. De indruk die klanten, gasten of bezoekers krijgen wanneer ze bij u binnenstappen is van grote invloed op uw bedrijfsimago en verkoopresultaat. De uitstraling van ieder vertrek waar uw relaties komen is dus van belang. Denk aan de ontvangsthal, een vergaderzaal of een kantoorruimte. Met zaken als wandbekleding, meubilair en posters speelt u hier op in. Gebruik uw bedrijfslogo, een slogan en beelden uit uw marketingmateriaal. Daarnaast is het slim om bezoekers de weg te wijzen in uw bedrijfspand. Duidelijke routing is een vorm van klantvriendelijkheid en dat draagt bij aan een positieve merkbeleving.

Communiceren via uw bedrijfsinterieur

De inrichting van uw bedrijfslocatie spreekt. Welke boodschap wilt u overbrengen? Breng via het interieur van uw bedrijf uw merkwaarden naar voren. Een voorbeeld hiervan is fotobehang met een afbeelding uit uw reclamecampagne. Zo bouwt u aan het gewenste imago. Gebruik prikkelende binnenreclame die aanzet tot actie. Vraag bijvoorbeeld aandacht voor uw nieuwe product via een hangende banier of een poster in een kliklijst. Zo verleid u klanten tot het kopen van uw producten en diensten. Verder is het slim om heldere bewegwijzering aan te brengen. Zo voorkomt u dat bezoekers verdwalen en dat zullen zij enorm waarderen. Reclame binnen winkels staat ook bekend onder de naam Point of Sale (POS) materiaal. Ieder ander soort bedrijf kan echter aan de slag met binnenreclame en er voordeel mee behalen. Grijp dus uw kans en maak uw keuze uit het assortiment van Expofit.

Verschillende soorten binnenreclame

Met reclame in uw bedrijfsgebouw geeft u informatie aan uw cliënten, bezoekers en andere relaties. U promoot uw producten, communiceert uw identiteit en wijst de weg in het pand. Dit kan op vele manieren. Via Expofit zijn diverse soorten binnenreclame te verkrijgen. Deze zijn laag geprijsd en flexibel inzetbaar. In onze collectie vindt u om te beginnen diverse producten voor wandreclame, zoals kliklijsten voor posters, textielframes en hangende banieren. Op het gebied van wandbekleding leveren we topkwaliteit fotobehang. Hiermee zijn schitterende wandvisuals te maken. Daarnaast hebben we diverse informatiehouders, zoals folderdisplays en kliklijsten op voet, in het aanbod. Ook zijn diverse typen meubilair, bijvoorbeeld roldeurkasten met uw bedrukking, verkrijgbaar. En tot slot kunt u magneetstickers in allerlei uitvoeringen bij ons bestellen. Deze reclamematerialen geven u eindeloos veel mogelijkheden om de communicatie binnen uw bedrijf te versterken.

Het voordeel van slimme binnenreclame

Door indoor reclame profiteert u van de volgende voordelen:

  • Effectieve marketingtool;
  • Versterk uw imago;
  • Ideaal voor promotieacties;
  • Verbeter de bewegwijzering in uw bedrijfspand;
  • Vele mogelijkheden;
  • Goedkope oplossingen iedere organisatie;
  • Ondersteuning bij ontwerp van bedrukking mogelijk;
  • Snel leverbaar.

Expofit: binnenreclame voor ieder budget

De producten in de collectie binnenreclame van Expofit zijn vriendelijk voor uw portemonnee. Voor elk budget zijn er mogelijkheden. Bepaalde items zijn te bedrukken met uw logo, foto, grafisch ontwerp of tekst. Ontdek ons aanbod en bestel direct via onze webshop. Wij begeleiden uw opdracht persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en een goede service. Wilt u ons iets vragen? Wij zijn op diverse manieren bereikbaar: via de telefoon, de online chat en e-mail.