Transparante banners: praktische afscherming

Een doorzichtige banner is zeer praktisch als afscherming. U kunt elkaar door het doek zien en bent beschermd tegen gevaarlijke virussen. Dit is in tal van situaties wel zo veilig en fijn. Denkt u aan plaatsing tussen stoelen bij de kapper of tussen tafels in een restaurant. Ook het afzetten van een bepaalde looproute in uw bedrijfspand is een mogelijkheid. Verder kunt u met transparante banners allerlei ruimtes opdelen in units. De voordelige modellen in het aanbod van Expofit bieden u de nodige flexibiliteit, want ze zijn eenvoudig te verplaatsen.

Snel vinden

Deze producten komen binnenkort online!
Heeft u ze nu al nodig? Stuur een e-mail met uw wensen naar [email protected] of bel 076-50 211 20.

Banners met doorzichtig doek: zicht op elkaar

In veel gevallen is het belangrijk om elkaar aan te kunnen kijken. Om dit mogelijk te maken, bijvoorbeeld bij een meeting of het bezoeken van een winkel, is het neerzetten van transparante banners een uitstekende oplossing. Hiermee biedt u de gewenste veiligheid aan uw medewerkers, klanten, bezoekers en andere personen. De lichtgewicht preventieschermen zijn snel tussen de stoelen in een zaal of langs een tafel te plaatsen. Mensen kunnen elkaar zo met gerust hart ontmoeten en met elkaar praten. De corona banners kunt u op iedere plek in uw gebouw opstellen zoals u dat wilt. Dankzij het doorzichtige materiaal houdt u ook beter overzicht over de gehele ruimte; alles wat er gebeurt blijft zichtbaar. Doorzichtige wandjes zijn bij Expofit verkrijgbaar in diverse designs en maten. Profiteer van onze lage prijzen.

Extra veiligheid bieden met transparante banners

Banners met transparant doek bieden bescherming tegen besmettelijke virussen. Door ze in uw organisatie te gebruiken biedt u de betrokkenen extra veiligheid. De preventieschermen zijn een uitstekende beschermende maatregel in zorginstellingen, kantoren en winkels. Daarnaast zijn ze ook ideaal bij evenementen. U kunt ze onder meer neerzetten bij congressen, sportwedstrijden, voorstellingen en beurzen. Hiermee voorkomt u dat mensen te dicht bij elkaar komen en elkaar zo besmetten. Als u doorzichtige banners op wisselende locaties nodig heeft, is het gebruik van opvouwbare exemplaren erg handig. Dergelijke modellen zijn gemakkelijk te vervoeren van de ene naar de andere plek. De banners zijn in vele afmetingen leverbaar, dus voor iedere ruimte en situatie is er een goede oplossing te vinden.

Doorzichtige banners: koop voor lage prijzen

Expofit levert transparante banners voor de laagste prijzen. De modellen in onze collectie hebben een fraai ontwerp en zijn in een groot aantal maten te bestellen. Ga bijvoorbeeld voor het voordelige Roll-Up Banner Transparant Preventiescherm. Dit oprolbare model heeft een hoogte van twee meter en is gemakkelijk mee te nemen in de meegeleverde opbergtas. Het is leverbaar in vier verschillende breedtes. U vindt ook een tafelmodel van dit type in ons assortiment. Of wat dacht u van de elegante Stretch Banner Transparant? Dit kuchscherm heeft ultra clear doek dat u in een lichtgewicht buizenframe spant. Het opzetten is eenvoudig en u heeft er geen gereedschap voor nodig. Desgewenst kunt u het doorzichtige doek vervangen door een bedrukt exemplaar. Ook deze kunt u bij Expofit bestellen, evenals ander mobiel presentatiemateriaal. Ons aanbod met beurswanden, vlaggen, balies en dergelijke is zeer compleet.

Transparantie over de voordelen

Wij bieden u graag helderheid, ook als het over de voordelen van transparante banners gaat. Daarom volgen hier de belangrijkste pluspunten:

  • Voordelige doorzichtige afscherming;
  • Elkaar zien en mogelijkheid om te communiceren;
  • Praktische beschermingsmaatregel;
  • Voorkom de verspreiding van Covid-19;
  • Bied personeel, bezoekers en klanten veiligheid;
  • Representatieve vormgeving;
  • Groot gebruiksgemak;
  • Verplaatsbaar;
  • Verkrijgbaar in vele maten;
  • Snel leverbaar.

Expofit: uw leverancier van goedkope transparante banners

Het zal u duidelijk zijn: Expofit is hét adres voor goedkope transparante banners. Wij bieden laagste prijs garantie en leveren uw bestelling razendsnel bij u af. Bekijk ons aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct uw nieuwe doorzichtige schermen. Wellicht heeft u ook aanverwante artikelen, zoals afzetpalen of handgel, nodig? Deze leveren we ook en kunt u gelijk meebestellen. Heeft u vragen of wilt u advies? Onze medewerkers helpen u graag op weg.