Veiligheidshesjes bedrukken met uw boodschap

Een veiligheidshesje maakt de drager beter zichtbaar en herkenbaar, zowel overdag als ’s nachts. Verkeersdeelnemers, bezoekers en klanten zullen iemand die zo’n hesje aan heeft snel spotten. Dit verhoogt de veiligheid. U voorkomt er ongelukken mee. Daarnaast zijn veiligheidsvesten te gebruiken als communicatiemiddel. Laat ze bedrukken met uw boodschap, zoals een instructie, de functie van de betreffende medewerker of reclame. De vestjes zijn bij Expofit voor een lage prijs verkrijgbaar.

Snel vinden

Filter
Veiligheidshesjes
(1 artikelen)
1 Bericht
 1. 1
  Professionele Veiligheidsvesten
  • Vanaf 25 stuks
  • Fluorescerend geel en reflecterend
  • Verstelbare klittenbandsluiting
  • Bedrukking op achterzijde (voorzijde optioneel)
Filter
Veiligheidshesjes
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Herkenbaar en zichtbaar zijn met een veiligheidsvest

In allerlei situaties vergroten veiligheidshesjes op een eenvoudige manier de herkenbaarheid en zichtbaarheid van uw personeel. Het kan bijvoorbeeld gaan om evenementenmedewerkers, hulpverleners, vrijwilligers, verkeersregelaars en bouwmedewerkers. Door de felle kleur en het reflecterende materiaal valt uw personeel extra goed op. Om deze reden dragen ook EHBO’ers, winkelmedewerkers, klaar-overs en buurtwachten vaak zo’n hesje. Ook sportievelingen die gaan joggen of iets in teamverband doen, zie je er vaak mee lopen. Zowel buiten als binnen valt degene die een veiligheidshesje draagt beter op. Dit geldt voor zowel volwassenen als kinderen.

Reflectievestjes voor communicatie en veiligheid

Met reflectievestjes maakt u tal van situaties veiliger en duidelijker voor alle betrokkenen. Zeker als u de hesjes ook nog eens bedrukt met een tekst en/of afbeelding. Een bedrukking met een functienaam, zoals EHBO of crew, is heel verhelderend voor iedereen. Daarnaast werkt ook een opdruk met instructies voor omstanders heel goed. Denk hierbij aan een tekst die mensen verzoekt om voldoende afstand te houden, bijvoorbeeld tijdens de coronacrisis. Verder is het tijdens evenementen, beurzen en festivals slim om veiligheidsvestjes van medewerkers te voorzien van een logo. Hiermee laat u zien welke personen voor uw organisatie werkzaam zijn. Voor bezoekers is zo meteen helder wie ze moeten aanspreken als ze vragen hebben. U verhoogt bovendien de naamsbekendheid van uw bedrijf. Tot slot is het slim om in uw auto een reflectievestje te hebben liggen. Wanneer u het hesje over uw jas draagt als u langs de weg staat, zullen andere automobilisten u namelijk niet over het hoofd zien. Dat is wel zo veilig. Laat dergelijke hesjes met uw logo bedrukken en u heeft een leuk relatiegeschenk.

Voordelige veiligheidshesjes met bedrukking bestellen

In het aanbod van Expofit vindt u verschillende goedkope veiligheidshesjes. Deze zijn te leveren in diverse modellen, kleuren en maten. De bedrukking is mogelijk in één kleur of meerdere kleuren. Momenteel is het gele corona veiligheidsvest erg populair. Vanwege de corona pandemie is het bij veel bedrijven de gewoonte dat medewerkers zo’n hesje dragen, bijvoorbeeld in de supermarkt of drogisterij. Expofit heeft voor u een aantal standaard designs gemaakt die passen bij de geldende corona maatregelen. De opdruk vraagt klanten en bezoekers om 1,5 meter afstand te houden. Tevens is het mogelijk een eigen ontwerp op zowel de achterkant als de voorkant van het hesje te laten drukken. Dit model is een professioneel veiligheidsvest dat verkrijgbaar is in één maat die iedereen past. De klittenbandsluiting is eenvoudig verstelbaar. Bekijk gauw de verschillende mogelijkheden en plaats direct uw bestelling. Wellicht heeft u ook andere veiligheidsproducten uit het assortiment van Expofit nodig? Wat dacht u bijvoorbeeld van bedrukte mondkapjes of desinfectiepalen?

De voordelen van reflecterende hesjes met uw opdruk

Bedrukt veiligheidshesjes leveren u de volgende voordelen op:

 • Verbeter de veiligheid van uw personeel en klanten;
 • Vergroot de zichtbaarheid en herkenbaarheid van medewerkers;
 • Laag geprijsd veiligheidsartikel;
 • Inzetbaar als praktisch relatiegeschenk;
 • Bouw meer naamsbekendheid op;
 • Verkrijgbaar in kleine en grote oplages;
 • Snelle levering.

Expofit: uw adres voor goedkope veiligheidshesjes met print

Als u scherp geprijsde reflectiehesjes met opdruk nodig heeft, hoeft u niet verder te zoeken. U vindt ze bij Expofit! Voor iedere ondernemer bieden wij mogelijkheden, want u kunt grote en kleine aantallen hesjes bestellen. Dit gaat heel gemakkelijk via onze webshop en wij leveren snel. Heeft u een vraag of speciale wens? Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen.