COVID-19 update

Door de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen van het kabinet om ons te beschermen, ziet het leven er voor ons allemaal heel anders uit. Echter gaat de productie momenteel nog volgens planning en zijn hier geen extra vertragingen.

Alle belangrijke punten op een rijtje:
- Al onze medewerkers werken voor u op afstand waar mogelijk
- Al onze producties houden zich aan de richtlijnen welke door de overheid worden gegeven en zijn allemaal nog volledig operationeel. Dit betekent dat we op dit moment nog de normale levertijden kunnen aanhouden
- Alle bestellingen en leveringen worden zoals gewoonlijk verzonden. Helaas hebben we geen invloed op enige vertragingen bij de pakketdiensten door onderbezetting of andere invloeden.

Klantenservice
Ons klantenserviceteam werkt voornamelijk op afstand, wat betekent dat er geen vertraging mag zijn bij het oplossen van eventuele problemen. De snelste manier om contact met ons op te nemen is via e-mail ([email protected]).

Levering
Het bezorgen van post, pakketten en andere zendingen voor onze klanten draagt bij aan het in standhouden van het maatschappelijke verkeer. Daarom blijven we op verantwoorde wijze in Nederland bezorgen. We nemen extra maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Assortiment preventie- en veiligheidsartikelen
Bescherm uw medewerkers, klanten en bezoekers met onze veiligheidsartikelen, zoals preventieschermen, face shields, mondkapjes en meer.