Beurs giveaways bedrukken met uw logo: slimme marketing voor elk evenement

Het uitdelen van een giveaway aan beursbezoekers maakt hen enthousiast over uw bedrijf of merk. Bedrukt met uw logo en bedrijfsnaam zorgt ervoor dat ze u zullen onthouden. Met name praktische weggevertjes scoren hoog. Uw relaties gebruiken dergelijke cadeaus vaak en zien uw reclameboodschap keer op keer. En dat heeft effect. Door tijdens evenementen en beurzen giveaways uit te delen vergroot u uw naamsbekendheid en werft u nieuwe klanten. Wees slim en investeer er in. Maak uw keuze uit de leukste items uit het laag geprijsde assortiment van Expofit!

Bereik uw doelgroep met populaire weggevers

Tref uw doel door de giveaways die u kiest te laten aansluiten op uw doelgroep. Wie wilt u bereiken en welke zaken zijn populair bij die klanten? Wat gebruiken ze zoal in hun dagelijks leven? Een paar voorbeelden van spullen die vaak gebruikt worden: pennen, tassen en sleutelhangers. Ook met een geschenk dat past bij uw branche of een actueel thema schiet u vaak in de roos. Haak bijvoorbeeld in op feestdagen, sporttoernooien of de seizoenen. Verder is het een goed idee een weggever te selecteren die van pas komt tijdens uw evenement, zoals een keycord met badgehouder of een polsbandje. Dit soort items vormen bovendien vaak een leuk aandenken aan uw congres of festival. Klik hier om het volledige aanbod giveaways en relatiegeschenken te bekijken.

Weggevers voor op de beurs

Een leuke giveaway werkt als een magneet op beursbezoekers. Bedrijven die in hun stand een cadeautje uitreiken, trekken meer publiek en bouwen meer naamsbekendheid op. Veel mensen vinden het fijn om iets te ontvangen. Een gratis relatiegeschenk zullen ze niet vaak afslaan, dus spring daar op in. Vraag er ook iets voor terug als u iets aanbiedt. Knoop een praatje aan over uw producten. Verzamel vervolgens namen en adressen van potentiële klanten, bijvoorbeeld door een visitekaartje te vragen of het laten invullen van een enquête. Ook een combinatie met een prijsvraag is een slimme zet. Voor bestaande klanten kunt u nog een stapje verder gaan en daar een speciale giveaway voor reserveren. U toont zo uw waardering voor de relatie en dit draagt bij aan een positieve klantbeleving. Dit is een stukje klantenbinding.

Giveaways bedrukken

In het aanbod van Expofit vindt u allerlei beurs giveaways voor lage prijzen. Deze zijn in één of meer kleuren te bedrukken met uw bedrijfsnaam, contactgegevens, tekst of logo. U kunt zowel kleine als grote oplages via onze webshop bestellen. De artikelen in ons assortiment worden stuk voor stuk hoog gewaardeerd. De populairste items zijn pennen, polsbandjes, keycords, tassen en sleutelhangers. Onze collectie pennen bestaat uit prachtige balpennen, merkpennen en overige schrijfwaren. Ze zijn op verschillende manieren van uw opdruk te voorzien. Polsbandjes verkopen we in diverse trendy uitvoeringen, zoals stoffen en siliconen bandjes. Of wat dacht u van een originele lanyard voor uw volgende evenement? Op het gebied van tassen leveren we fraaie shoppers en rugzakken. Sleutelhangers zijn ook zeer gewilde relatieartikelen. Verder hebben we ook verschillende andere promotiematerialen in de aanbieding.

Voordelen van giveaways

We geven u graag een overzicht van de belangrijkste voordelen van giveaways:

  • Te bedrukken met uw tekst, logo of bedrijfsnaam;
  • Effectieve marketing;
  • Naamsbekendheid opbouwen;
  • Nieuwe klanten werven;
  • Klanten waarderen en binden;
  • Per thema, actie en doelgroep in te zetten;
  • Goedkoop promotiemiddel;
  • Hulp bij ontwerp van opdruk mogelijk;
  • Hoge kwaliteit;
  • Gauw leverbaar.

De leukste beurs giveaways voor de laagste prijzen

Geef uw marketing een boost en scoor met de voordelige giveaways van Expofit! Zowel voor kleine als grote ondernemers hebben wij fantastische aanbiedingen. De verschillende modellen voorzien we van een schitterende opdruk, zoals uw slogan, telefoonnummer of grafisch ontwerp. Met een goed gekozen beurs giveaway kunt u namelijk een groot succes maken van uw volgende beurspresentatie, bedrijfsfeest of workshop. Expofit is een zeer deskundige leverancier en biedt u bij het maken van een keuze graag advies aan. Zo zijn er ook mogelijkheden om beurs weggevers geheel op maat te maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.