Vouwtenten complete sets: bekijk voorgeconfigureerde tenten

Zoekt u een kant-en-klare oplossing om mee op te vallen tijdens een evenement, feest of beurs? Dan is het laten bedrukken van een vouwtent een goed idee! Om het makkelijk te maken hebben we diverse combinatiesets gemaakt voor de Vouwtenten. Kies een configuratie die u bevalt, upload uw ontwerp en klik op bestel. De easy up tent staat bekend onder vele namen, zoals vouwtent, EZ up tent, partytent, pop-up tent, harmonica tent, quick up tent, racetent of promotietent. De handige easy up partytenten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, gemakkelijk mee te nemen en snel op te zetten. Uw opdruk op het tentdak en/of de zijwanden zorgt dat u goed herkenbaar bent voor het publiek. De promotietent biedt u bovendien de nodige bescherming tegen zon en regen.

Snel vinden

Filter
Vouwtent complete sets
(3 artikelen)
3 artikelen
 1. 1
  Vouwtent 3x3 m bedrukken
  • Vanaf 1 stuks
  • Pop-up 3x3 frame + dak
  • Stel samen met halve of hele wanden
  • Wit of met full color bedrukking
 2. 2
  Vouwtent 3x4,5 m bedrukken
  • Vanaf 1 stuks
  • Pop-up 3x4,5 frame + dak
  • Stel samen met halve of hele wanden
  • Wit of met full color bedrukking
 3. 3
  Vouwtent 3x6 m bedrukken
  • Vanaf 1 stuks
  • Pop-up 3x6 frame + dak
  • Stel samen met halve of hele wanden
  • Wit of met full color bedrukking
Filter
Vouwtent complete sets
(3 artikelen)
3 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Bedrukte vouwtent: een echte blikvanger

Tijdens tal van promotionele activiteiten komt een complete vouwtent goed van pas. U kunt het tentdoek bijvoorbeeld laten bedrukken met uw logo, reclameslogan, grafisch ontwerp, productfoto’s en/of bedrijfsnaam. Hierdoor ontstaat een prachtige blikvanger voor uw bedrijf, vereniging of club. Op een festival, sportevenement, braderie of markt zorgt dit voor zichtbaarheid en herkenbaarheid. De promotietenten zijn geheel naar eigen wens in te richten, dus flexibel inzetbaar. U kunt er bijvoorbeeld tafels, stoelen en uw producten in zetten. Bij outdoor activiteiten kunnen uw medewerkers en bezoekers tijdens zomerse dagen genieten van de schaduw. Mocht er een regenbui vallen, dan kan er geschuild worden. EZ Up tenten zijn in verschillende maten en uitvoeringen leverbaar. U kunt zelfs geheel op maat gemaakte partytenten kopen. Daarnaast zijn er diverse handige accessoires te verkrijgen.

Geslaagde event marketing door easy up tenten met bedrukking

Bij het organiseren van evenementen zijn vouwtenten met een promotionele bedrukking een belangrijk onderdeel van een succesvolle marketingstrategie. Of het nu gaat om uw eigen evenement of de aanwezigheid van uw organisatie op het event van een ander, bijvoorbeeld als sponsor of deelnemer, een reclametent zorgt dat u gezien wordt. Een bedrukte harmonica tent draagt bij aan een professionele presentatie van uw bedrijf en uw branding. De partytenten zijn zeer functioneel en perfect om in te zetten voor productpromoties, productdemonstraties, verkoopactiviteiten, workshops, trainingen, catering enzovoort. De bedrukking van de tent, gepersonaliseerd met uw bedrijfsnaam of de naam van uw evenement, zorgt bovendien voor een grotere naamsbekendheid. Promotietenten geven uw event smoel en dragen bij aan de gewenste sfeer.

EZ Up tent met opdruk van uw logo kopen

Expofit is gespecialiseerd in de levering van professionele presentatiematerialen, waaronder reclametenten. Wij bedrukken goedkope tenten met uw logo, reclameboodschap, bedrijfsnaam of tekst. Dit is mogelijk in full colour en er zijn vele kleuren tentdoek mogelijk. Onze tenten zijn snel op te zetten dankzij een uitvouwbaar harmonicaframe. De poten zijn uitschuifbaar en hiermee is de tent met iedere gewenste hoogte neer te zetten. Het topdek wordt gepersonaliseerd met de door u gewenste bedrukking. Tentdoek voor de zijwanden is optioneel leverbaar en ook te bedrukken. Expofit levert diverse soorten en maten tenten, zoals een opvouwbare partytent van 3 x 3 meter. Hierbij kunnen we diverse accessoires leveren, zoals een draagzak, tentharingen, regengoten en verlichting.

Voordelen van bedrukte partytenten

Met een bedrukte tent zorgt u voor een geslaagd evenement! Profiteer van de volgende voordelen van uw logo of reclame op een tent:

 • Voordelig presentatiemateriaal voor een evenement, beurs of markt;
 • Multifunctionele en flexibele oplossing voor velerlei promotieactiviteiten;
 • Presenteer uw bedrijf of event op een opvallende manier;
 • Vergroot uw naamsbekendheid;
 • Gemakkelijk mee te nemen en vlug op te zetten;
 • Weersbestendig en waterdicht, dus zowel binnen als buiten te gebruiken;
 • Duurzame oplossing die gemaakt is van sterke kwaliteitsmaterialen;
 • Snel te leveren.

Goedkope commerciële tenten bestellen? U slaagt bij Expofit!

U zoekt een professionele easy up tent die bijdraagt aan een goed commercieel resultaat? Kies dan voor een promotietent van Expofit! Wij leveren hoogwaardige professionele presentatiesystemen, inclusief reclametenten. De laag geprijsde tenten uit ons assortiment bedrukken we graag met uw logo, bedrijfsnaam, fotomateriaal of teksten. De kleuren blijven vele jaren goed, zodat u de tent(en) lange tijd kunt gebruiken.