Wandbekleding bedrukken: merkbeleving en sfeer

Laat de wanden in uw bedrijf spreken door ze te bekleden. Wandbekleding is bruikbaar voor merkcommunicatie en het aanbrengen van sfeer. Denk aan een muur met een grote afbeelding van uw logo of een fotocollage van uw producten. Of geef een ruimte de gewenste uitstraling door een wand te voorzien van fotobehang met een sfeervolle afbeelding, zoals een natuurfoto of kunst. Ook prints met patronen zijn mogelijk. Expofit maakt diverse soorten wandbekleding voor lage prijzen.

Snel vinden

Deze producten komen binnenkort online!
Heeft u ze nu al nodig? Stuur een e-mail met uw wensen naar [email protected] of bel 076-50 211 20.

Wanden voorzien van uw ontwerp, foto of kunst

Via het interieur van uw bedrijfspand versterkt u de kracht van uw marketingstrategie. Wandbekleding is een essentieel onderdeel van de inrichting. Maak gebruik van de kansen die dit biedt en voorzie de wanden in uw kantoor, winkel of hotel van sprekende prints. Laat wandpanelen of fotobehang bedrukken met uw eigen ontwerp, een mooie foto of een kunstwerk. Een voorbeeld is een grote afdruk van uw bedrijfslogo op de muur bij de receptie van uw bedrijf. Of wat dacht u van inspirerende afbeeldingen of citaten op wanden van gangen en zalen? Hiermee geeft u het interieur een geheel nieuwe look en feel. Deze uitstraling weegt mee in de beleving van uw klanten en bezoekers. U bouwt kortom aan uw imago en dat is van invloed op uw omzet. Bij Expofit is bedrukte wandbekleding in vele afmetingen en materialen verkrijgbaar.

Wandbekleding als communicatiemiddel

Fotobehang en plaatwerk met uw visuals zijn belangrijk communicatiemiddelen. Wandbekleding met uw eigen design geeft uw klanten een professionele indruk. De bedrukking brengt een bepaalde boodschap over. Denk dus goed na over wat u wilt communiceren via de wanden in uw pand. Een muurgrote print van een afbeelding uit uw reclamecampagne kan bijvoorbeeld heel effectief zijn. Laat uw interieur een verlengstuk zijn van uw marketingcommunicatie en kies voor de bekleding van kantoormuren en winkelmuren. Bedrukte wandbekleding vormt een ware blikvanger voor uw reclame. Samen met zaken als het meubilair, wegwijzers en informatiehouders bepaalt het de beeldvorming en beleving bij uw doelgroep. Dit heeft vervolgens weer effect op uw verkoopresultaat.

Kiezen uit verschillende soorten wandbekleding

Voor ieder budget heeft Expofit prachtige producten waarmee uw wanden professioneel te bekleden zijn! De wandbekleding bedrukken we haarscherp en in full colour. Een populaire optie is de bedrukking van fotobehang. Dankzij de hoge kwaliteit van het materiaal en de opdruk geeft dit een zeer professionele uitstraling aan uw muren. Met fotobehang zijn complete wanden te bekleden. Daarnaast is het ook mogelijk om behangranden en muurcirkels te bedrukken. Verder zijn wandpanelen en doek van uw grafisch ontwerp of fotomateriaal te voorzien. Bedrukt plaatmateriaal, zoals trespa en dibond, geeft uw muur een strakke look. Plaatwerk is leverbaar met verschillende afwerkingen, bijvoorbeeld mat of glanzend. Doek met een groot formaat print heeft een grote kleurkracht. Dit levert echt spetterende binnenreclame op. Expofit maakt fotowanden op basis van uw specificaties geheel op maat. Kijk rond in ons aanbod en ontdek de mogelijkheden. Wij helpen u bovendien graag aan een passend advies.

Het voordeel van de bedrukking van wandbekleding

De belangrijkste voordelen van bedrukte wandbekleding op een rijtje:

  • Laag geprijsde blikvanger;
  • Fraaie oplossing voor instore reclame;
  • Geef elke ruimte een eigen sfeer;
  • Custom made;
  • Vele materiaalsoorten;
  • In verschillende afmetingen verkrijgbaar;
  • Hoge kwaliteit;
  • Eenvoudig te plaatsen;
  • Snelle levering.

Wanden voordelig bekleden? Shop bij Expofit!

Wilt u op een goedkope manier uw wanden bekleden met uw eigen afbeeldingen of teksten? Bestel dan de wandbekleding uit het assortiment van Expofit. U heeft de keuze uit een groot aantal mogelijkheden. Elke variant is van topkwaliteit en haarscherp bedrukt. Uw nieuwe wandbekleding wordt snel geleverd, mede dankzij een persoonlijke begeleiding van uw opdracht. Heeft u vragen over ons aanbod of wenst u ondersteuning bij het ontwerp van de bedrukking? Wij zijn u graag van dienst. Ontvang eerst vrijblijvend een offerte of bestel direct via onze webshop.