Zitzakken bedrukken: voor reclame die goed zit

Een zitzak met uw reclameopdruk: dat zit goed. De bedrukte zakken vragen aandacht voor uw merk en bieden uw bezoekers een comfortabele zitplaats. Tijdens een beurs, congres of evenement komen zitzakken met uw logo en huisstijl goed van pas als zitgelegenheid en marketingmateriaal. Ze zorgen voor een betere zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf. Binnen uw eigen pand vormen de zakken een hippe aanvulling op het interieur. Expofit levert verschillende soorten zitzakken voor zachte prijzen.

Snel vinden

Deze producten komen binnenkort online!
Heeft u ze nu al nodig? Stuur een e-mail met uw wensen naar [email protected] of bel 076-50 211 20.

De zitzak als promotiemiddel of aankleding voor uw bedrijf

Als u een praktisch middel zoekt om uw bedrijf te promoten is het bedrukken van zitzakken een fantastisch idee. Dit type zitmeubel is ideaal voor een feest in uw eigen stijl. Ook is het ontzettend goed bruikbaar voor productlanceringen of als meubilair en aankleding van een workshopruimte in uw bedrijfspand. De zakken zijn te bedrukken met uw eigen tekst, foto of grafisch ontwerp. Zo maakt u ze perfect passend bij uw promotieactie of huisstijl. Tover hiermee uw kantoor, hal of terras om tot een gezellige loungeplek en bied uw klanten een topervaring. U bouwt hiermee naamsbekendheid en een positief imago op.

Promotionele zitzakken voor beurs of evenement

Beurzen en evenementen zijn ideale plekken om zitzakken neer te zetten. Plaats bijvoorbeeld een stel bedrukte zitzakken als zitje in uw beursstand. Dat is uitnodigend voor geïnteresseerden. Bied bezoekers van uw stand een zitplek aan en informeer ze ondertussen over uw producten en diensten. Fleur uw festival of evenement op door loungehoekjes in te richten met zitzakken in uw eigen stijl. Zo geeft u een hal of terrein de uitstraling die u wenst. Het aanbieden van een leuke zitgelegenheid draagt bij aan een fijne ervaring onder de bezoekers. De kans is bovendien groot dat bezoekers langer blijven hangen op uw evenement. Ze hebben immers even lekker kunnen zitten en uitrusten. Daarna zijn ze weer helemaal fris voor een (extra) rondje over het terrein.

Effectieve promotieacties met bedrukte zitzakken

Zitzakken met opdruk van uw logo of afbeelding zorgen ervoor dat u uw doelgroep bereikt. U kunt ze op vele manieren inzetten. Zo zijn ze ook perfect als relatiegeschenk bij tal van gelegenheden. Denk aan een cadeau voor een verjaardag of een prijs bij een wedstrijd tijdens een speciale promotieactie. De zitzakken in het aanbod van Expofit zijn verkrijgbaar in vele kleuren, vormen en materialen. Leuke vormen zijn onder meer die van een bal, kubus, dier, stoel of auto. Ook maatwerk is mogelijk. We voorzien de zakken van full colour prints met uw naam of logo. Kiest u voor een groot of een klein model? Zoekt u exemplaren voor kinderen of volwassenen? U zegt het maar! Wij gaan er voor zitten en zorgen dat u de zitzakken krijgt die u wenst.

De beste redenen voor zitzakken met uw reclame

U ziet de volgende voordelen vast wel zitten:

  • Hippe reclamedrager;
  • Zitcomfort voor bezoekers van uw bedrijf, stand of evenement;
  • Verbeter uw imago en naamsbekendheid;
  • Goedkoop promotiemiddel;
  • Leuk relatieartikel;
  • In grote en kleine aantallen verkrijgbaar;
  • Te leveren in vele kleuren, maten en vormen;
  • Custom made mogelijk;
  • Korte levertijd.

Voordelige zitzakken kopen? Dat zit er in bij Expofit!

Bij Expofit zit het er voor u in: fraaie zitzakken met uw eigen opdruk voor de laagste prijzen. Dit type meubilair is geheel op maat, volgens uw eigen specificaties, te maken. Zo kunt u dus exemplaren bestellen die helemaal aansluiten op uw merk en reclamecampagne. De zitzakken zijn leverbaar in diverse stoffen, kleuren, maten en vormen. Zowel kleine als grote modellen levert Expofit razendsnel met uw bedrukking. Bekijk gauw ons aanbod en plaats uw bestelling. Of ontvang eerst vrijblijvend een aantrekkelijke offerte. U krijgt een uitstekende service. Heeft u specifieke wensen of vragen? Wij zitten er klaar voor en helpen u graag.