Complete beursstand bedrukken: full package deals

Gaat u binnenkort naar een beurs en zoekt u materiaal voor een beursstand? Wilt u uw bedrijf professioneel presenteren met een prachtige en complete beursstand? Met de aanschaf van een volledige set beursmateriaal bespaart u een veel geld. De combipakketten van Expofit zijn verrassend compleet en betaalbaar. Iedere full package deal is met zorg samengesteld. Het geheel is gemakkelijk te vervoeren in een auto. U bouwt deze beursstand bovendien eenvoudig en snel op. Profiteer van het combinatievoordeel van onze beurspakketten. Hiermee zet u op iedere beurs een professionele presentatie neer.

Snel vinden

Deze producten komen binnenkort online!
Heeft u ze nu al nodig? Stuur een e-mail met uw wensen naar [email protected] of bel 076-50 211 20.

Voordelige alles-in-één-pakketten voor uw beursdeelname

Neemt uw bedrijf regelmatig deel aan beurzen? Dan is het slim om te kiezen voor een voordelige totaaloplossing voor uw beursstand. Kies voor de aankoop van een complete beursinrichting, want hiermee ontvangt u namelijk een aantrekkelijke korting op de totaalprijs van de losse componenten. Zo spaart u geld en tijd uit. U hoeft immers niet iedere keer een nieuwe stand te laten ontwerpen en te betalen. Voor elke beurs opnieuw een beursstand regelen is een behoorlijke kostenpost. Dit voorkomt u door een mobiel presentatiesysteem te kopen en dat keer op keer te gebruiken is. Een complete beursstand levert zo gauw een flinke kostenbesparing op. Expofit heeft een aantal voordelige alles-in-één-beurspakketten voor u in de aanbieding. De beursstands van Expofit zijn zodanig ontworpen dat ze gemakkelijk in een auto passen en u dus geen groter vervoermiddel hoeft te regelen of te huren.

Effectieve presentatie met een volledige beursstand

Expofit belangrijkste doel is om u te ontzorgen. U heeft immers al meer dan voldoende aan uw hoofd met de organisatie rondom deelname aan een beurs. We maken het u gemakkelijk door een volledige beursstand aan te bieden. Op de site kunt u kiezen uit de juiste maat voor uw complete beursstand, zodat u op de beurslocatie precies weet hoe u uw stand op kunt bouwen. Een complete set beursmateriaal biedt u de mogelijkheid om tijdens allerlei gelegenheden een opvallende presentatie van uw bedrijf en producten neer te zetten. U wekt hiermee de nieuwsgierigheid van potentiële klanten tijdens evenementen, beurzen, congressen en open dagen. Doordat de beurspakketten uit diverse materialen bestaan, kunt u heel flexibel te werk gaan. De ene keer gebruikt u alle onderdelen en een andere keer slechts enkele. Zo springt u gemakkelijk in op de beschikbare ruimte. De aantrekkelijke pakketdeals van Expofit bestaan uit bij elkaar passende items, zoals een opvouwbare beurswand, banners, een balie, een brochurehouder, verlichting en transportmateriaal. Deze mobiele beurssystemen zet u in een handomdraai neer. Ook het opruimen is een peulenschil. Daarnaast leveren we diverse sets met modulaire beursstands. 

De bedrukking van een complete beursstand

Expofit levert de complete beursstands inclusief kleurechte opdruk van uw afbeelding, fotomateriaal of grafisch ontwerp. Iedere pakketaanbieding bestaat uit materialen die gemakkelijk te transporteren zijn. U bent in een mum van tijd klaar met de opbouw, inrichting en afbouw van het geheel. De presentatiematerialen van onze pakketacties zijn sterk en duurzaam. Het bedrukken gebeurt op de hoogste resolutie en de panelen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit PVC met krasvast laminaat. De prints zijn bovendien makkelijk te verwisselen voor andere exemplaren. Heeft u nog geen ontwerp voor de bedrukking? Expofit biedt u hierbij graag ondersteuning aan. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld Full Package Deal PRO 1. Dit fraaie beurspakket bestaat uit een gebogen pop-up beurswand met bedrukte panelen en verlichting, twee roll-up banners met lampen, een inklapbare brochurehouder en een trolley voor transport. Alles is netjes verzorgt in dezelfde stijl en kleur. Bekijk snel de verschillende pakketten en profiteer van de lage pakketprijzen.

Voordelen van een totaalpakket met beursmateriaal

Investeren in een complete beursstand heeft de volgende voordelen:

  • Goed bij elkaar passende beursmaterialen;
  • Combinatievoordeel, dus laag geprijsd;
  • Spetterende blikvanger voor uw bedrijf;
  • Flexibel in te zetten;
  • Aan te passen aan beschikbare standoppervlakte;
  • Eenvoudige montage;
  • Compact op te bergen;
  • Gemakkelijk te transporteren;
  • Eén jaar garantie op de systemen;
  • Snel met opdruk leverbaar.

Goedkope beurspakketten kopen bij Expofit

Koop een complete beursinrichting bij Expofit en profiteer van de laagste prijzen. Een volledig pakket met beursmaterialen kost minder dan de optelsom van de prijzen van de afzonderlijke items. Pak dit voordeel nu en bestel via onze webshop direct het pakket van uw keuze. Omdat Expofit met u meedenkt, bieden wij verschillende kwaliteiten voor beursstands, waarbij verschillende prijzen horen. Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding van uw opdracht en een snelle levering. Als u nog geen ontwerp heeft voor de opdruk van het beursstandmateriaal, helpen we u hier graag bij. De drukproef, instelkosten en de verzendkosten zijn voor u persoonlijke beursstand geheel gratis. Nadat u uw beursstand helemaal heeft goedgekeurd op het artwork, bedraagt de levertijd van uw complete beursstand bedraagt slechts 7 tot 10 dagen. Heeft u misschien een bepaalde deadline en uw beursstand eerder nodig? Neem dan contact met ons op, zodat wij voor u bekijken wat mogelijk is binnen onze planning.

Speciale wensen voor een beursstand

Wij kunnen ons voorstellen dat u toch nog wat vragen heeft of dat u misschien speciale wensen heeft die u met ons wilt doornemen voor u uw beursstand bij Expofit gaat aanschaffen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag. Wij zijn te bereiken via telefoon 076 - 50 211 20 of via email [email protected].