Complete beursstands bedrukken: full package deals

Met de aanschaf van een volledige set beursmateriaal, bespaart u een boel geld. De combipakketten van Expofit zijn verrassend compleet en betaalbaar. Iedere full package deal is met zorg samengesteld. Het geheel is gemakkelijk te vervoeren in een auto. U bouwt deze beursstands bovendien eenvoudig en snel op. Profiteer van het combinatievoordeel van onze beurspakketten. Hiermee zet u op iedere beurs een professionele presentatie neer.

Snel vinden

Filter
Complete beursstands
(2 artikelen)
2 artikelen
 1. 1
  Full Package Deal PRO 1
  • Volledig beurspakket!
  • Gratis levering in NL of BE
  • Eenvoudig en snel op te zetten
  • Geheel past in de auto
 2. 2
  Full Package Deal PRO 2
  • Volledig beurspakket!
  • Gratis levering in NL of BE
  • Eenvoudig en snel op te zetten
  • Geheel past in de auto
Filter
Complete beursstands
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Pas hier uw zoekcriteria aan.

Voordelige alles-in-1 pakketten voor uw beursdeelname

Neemt uw bedrijf regelmatig deel aan beurzen? Dan is het slim om te kiezen voor een voordelige totaaloplossing voor uw beursstand. Kies voor de aankoop van een complete beursinrichting ineens. Hiermee ontvangt u namelijk een aantrekkelijke korting op de totaalprijs van de losse componenten. Zo spaart u geld en tijd uit. U hoeft immers niet iedere keer een nieuwe stand te laten ontwerpen en te betalen. Voor elke beurs opnieuw standbouw regelen is een behoorlijke kostenpost. Dit voorkomt u door een mobiel presentatiesysteem te kopen dat keer op keer te gebruiken is. Een complete beursstand levert zo gauw een flinke kostenbesparing op. Expofit heeft een aantal voordelige alles-in-1 beurspakketten voor u in de aanbieding.

Effectieve presentatie met een volledige beursstand

Een complete set beursmateriaal biedt u de mogelijkheid om tijdens allerlei gelegenheden een opvallende presentatie van uw bedrijf en producten neer te zetten. U wekt hiermee de nieuwsgierigheid van potentiële klanten tijdens evenementen, beurzen, congressen en open dagen. Doordat de beurspakketten uit diverse materialen bestaan, bent u heel flexibel. De ene keer gebruikt u alle onderdelen en een andere keer slechts enkele. Zo springt u gemakkelijk in op de beschikbare ruimte. De aantrekkelijke pakketdeals van Expofit bestaan uit bij elkaar passende items, zoals een opvouwbare beurswand, banners, een balie, een brochurehouder, verlichting en transportmateriaal. Deze mobiele beurssystemen zet u in een handomdraai neer. Ook het opruimen is een peulenschil. Daarnaast leveren we diverse sets met modulaire beursstands.

De bedrukking van een complete beursinrichting

Expofit levert de complete beursstands inclusief kleurechte opdruk van uw afbeelding, fotomateriaal of grafisch ontwerp. Iedere pakketaanbieding bestaat uit materialen die gemakkelijk te transporteren zijn. U bent in een mum van tijd klaar met de opbouw en afbouw van het geheel. De presentatiematerialen van onze pakketacties zijn sterk en duurzaam. Het bedrukken gebeurt op de hoogste resolutie en de panelen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit PVC met krasvast laminaat. De prints zijn bovendien makkelijk te verwisselen voor andere exemplaren. Heeft u nog geen ontwerp voor de bedrukking? Expofit biedt u hierbij graag ondersteuning aan. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld Full Package Deal PRO 1. Dit fraaie beurspakket bestaat uit een gebogen pop-up display met bedrukte panelen en verlichting, twee roll-up banners met lampen, een inklapbare brochurehouder en een trolley voor transport. Bekijk snel de verschillende pakketten en profiteer van de lage pakketprijzen.

Voordelen van een totaalpakket met beursmateriaal

Investeren in een complete beursstand heeft de volgende voordelen:

 • Goed bij elkaar passende beursmaterialen;
 • Combinatievoordeel, dus laag geprijsd;
 • Spetterende blikvanger voor uw bedrijf;
 • Flexibel in te zetten;
 • Aan te passen aan beschikbare standoppervlakte;
 • Eenvoudige montage;
 • Compact op te bergen;
 • Gemakkelijk te transporteren;
 • 1 jaar garantie op de systemen;
 • Snel met opdruk leverbaar.

Goedkope beurspakketten kopen bij Expofit

Koop een complete beursinrichting bij Expofit en profiteer van de laagste prijzen. Een volledig pakket met beursmaterialen kost minder dan de optelsom van de prijzen van de afzonderlijke items. Pak dit voordeel nu en bestel via onze webshop direct het pakket van uw keuze. Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding van uw opdracht en een snelle levering. Als u nog geen ontwerp heeft voor de opdruk van het standmateriaal, helpen we u hier graag bij. Heeft u vragen, speciale wensen of wenst u advies over de aanschaf van een complete beursstand? Onze medewerkers helpen u graag.