Drukwerk: drukken voor de laagste prijzen

Met professioneel drukwerk maakt u een goede indruk! Het is onmisbaar om uw doelgroep te bereiken en te overtuigen. Laat flyers en folders met reclame voor uw producten en diensten drukken. Verstuur kaarten met uw eigen ontwerp en huisstijl. Informeer uw klanten en relaties met een brochure of magazine. Geef een boekje uit om uw jubileum te vieren. Bestel drukwerk met opdruk van uw logo of bedrijfsnaam voor gebruik op kantoor. Expofit levert prachtige materialen voor de laagste prijs.

Het drukken van flyers en folders met uw reclame

Folders en flyers komen goed van pas bij al uw promotieactiviteiten. Een flyer is ideaal om een speciale aanbieding of uw evenement gauw onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. Ze zijn huis aan huis te bezorgen of op straat te verspreiden onder het winkelend publiek. Heeft u meerdere mooie acties? Denk dan aan het drukken van een folder, bijvoorbeeld met al uw weekaanbiedingen. Flyers en folders zijn voordelige promotiemiddelen. Expofit levert onder meer gevouwen, ongevouwen en geniet reclamedrukwerk. U heeft de keuze uit vele afmetingen en uitvoeringen.

Uw eigen kaarten laten drukken

Verras uw relaties met een leuk kaartje. Geef ze bij een kennismaking uw visitekaartje of stuur ze een mooie wenskaart voor een feestdag, zoals Kerst en een verjaardag. Kaarten dragen bij aan een goed imago, een grotere naamsbekendheid en een stukje klantenbinding. In het aanbod van Expofit vindt u tal van mogelijkheden om uw eigen kaarten te laten drukken, met of zonder vouw.

Wervende brochures maken

Laat zien wat u in huis hebt in een wervende brochure voor uw diensten en producten. Bied zo’n catalogus bijvoorbeeld aan in uw beursstand. Stuur de relaties van uw organisatie of leden van uw vereniging een magazine met nieuws, wetenswaardigheden en praktische tips. Met de uitgifte van een tijdschrift houdt u uw klantenkring op de hoogte van allerlei interessante ontwikkelingen over en rondom uw business. Hierdoor voelen uw relaties zich meer betrokken. Expofit kan uw brochure, nieuwsbrief of clubblad geheel op maat voor u maken. U kunt kiezen uit meerdere inbindmethodes, zoals nieten, oognieten, lijmen en spiraal.

Boekjes: uw eigen professionele uitgave

Wilt u een boekwerkje uitgeven? Ook dan staat Expofit voor u klaar. Wij kunnen allerlei soorten boekjes drukken, zoals een jubileumboek, een jaarverslag of een kookboek. De boeken zijn zowel in kleine als in grote oplages te drukken. Voor ieder budget hebben we een oplossing. U heeft bij ons verschillende opties voor het soort omslag, bijvoorbeeld hardcover, en het inbinden. Hiermee komt u op een professionele wijze voor de dag met uw uitgave.

Drukwerkartikelen voor kantoor

Op kantoor is het erg praktisch om gebruik te maken van allerlei papierwaren. Om aantekeningen te maken tijdens een vergadering is een schrijfblok of notitieboekje erg populair. Personeel dat achter een computer werkt, noteert tijdens een telefoongesprek snel wat zaken op een bureau onderlegger. Verder komt een kalender goed van pas voor het plannen van het werk. Al deze zaken zijn in full colour te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, foto en/of grafisch ontwerp. Hiermee tovert u ze om tot een slimme marketingtool. Een notitieblokje met uw opdruk is bijvoorbeeld leuk als weggevertje tijdens een promotieactie. Bij Expofit vindt u een groot assortiment kantoorgerelateerde artikelen die in full colour te bedrukken zijn.

Uw drukwerk voor lage prijzen bestellen bij Expofit

Bij Expofit drukken we de prijzen voor het drukwerk! U kunt kiezen uit vele soorten papier, afmetingen en vormen. Kies voor een enkelzijdige of dubbelzijdig bedrukking in één of meer kleuren. Laat uw bestelling netjes inbinden en luxe afwerken. Ook leveren we drukwerk op duurzaam geproduceerd papier. De mogelijkheden zijn echt eindeloos en u kunt rekenen op een snelle levering. Bestel direct via onze webshop of vraag eerst vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen, speciale wensen of zit er extra druk achter uw opdracht? Laat het ons weten, want we bieden u graag een passende oplossing.