Vloerstickers bestellen met uw print: veilig met anti-slip

Trek de aandacht van uw doelgroep met vloerstickers. Deze vorm van communicatie is zeer effectief om aanwijzingen te geven of reclame te maken. Vloerstickers met anti-slip op de grond zijn een perfecte keuze om een looproute te bewegwijzeren, een ruimte af te zetten, instructies te geven of een promotieactie een boost te geven. Vloerstickers bedrukken we in vele vormen en in elk gewenste afmetingen. Voor elk budget vindt u bij Expofit een passende vloersticker!

Snel vinden

Deze producten komen binnenkort online!
Heeft u ze nu al nodig? Stuur een e-mail met uw wensen naar [email protected] of bel 076-50 211 20.

Vloerstickers voor vele doeleinden

Vloerstickers brengt u gemakkelijk aan op vele soorten vloeren. Denkt u aan stoeptegels, een betonvloer, steen, hout, linoleum of laminaat. De stickers lenen zich uitstekend voor het uitstippelen van een looproute of het geven van aanwijzingen, bijvoorbeeld om voldoende afstand te houden bij een balie of de kassa. Ook voor het promoten van uw merk, een speciale belijning of vloerdecoratie zijn er talloze mogelijkheden. Vloerstickers zijn ideaal voor tijdelijke promotieacties. Aanbrengen en verwijderen is namelijk in een mum van tijd geregeld. Ontdek bij Expofit het ruime aanbod vloerstickers. Wij leveren voordelige printwerk & stickers van hoge kwaliteit.

Slimme marketing via de vloerstickers

Vergroot de impact van uw marketing middels vloerstickers. Plak stickers met een wervende boodschap of instructies op de vloer van uw winkel, hotel, restaurant of kantoor. Ook bij evenementen, zoals festivals en beurzen, zijn vloerstickers een uitkomst. Op een eenvoudige manier toont u bezoekers de route naar de toiletten, de uitgang of een zaal. De stickers zijn in full color te bedrukken met pictogrammen, logo’s, teksten en foto’s.

Vloerstickers bedrukken en bestellen

Via Expofit bestelt u voor een lage prijs eenvoudig en snel prachtige vloerstickers. Er is enorm veel keuze. Zo leveren wij onder meer op maat gemaakte stickers in allerlei afmetingen. Deze grondstickers bedrukken we met uw grafisch ontwerp, afbeelding, logo of tekst. Wij snijden ze in elke gewenste vorm en iedere oplage is mogelijk. Verder leveren we diverse kant-en-klare corona vloerstickers, bijvoorbeeld met de instructie om 1,5 meter afstand te houden. Maak uw keuze uit ronde of rechthoekige ontwerpen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook vloerstickers in de vorm van voetstappen en pijlen. Alle stickers voor gebruik op de vloer zijn voorzien van een antisliplaag. Dit voorkomt vervelende uitglijders. Wij zorgen voor een haarscherpe bedrukking (full color) en een snelle levering. U kunt bovendien rekenen op de beste service.

Voordelen van vloerstickers

We geven u graag een overzicht van de belangrijkste pluspunten van onze vloerstickers:

  • Effectieve manier van communiceren;
  • Duidelijke boodschap voor uw doelgroep;
  • Handig voor bewegwijzering en reclame op locatie;
  • Slimme oplossing voor tijdelijke acties;
  • Snel aanbrengen;
  • Gemakkelijk verwijderen;
  • Zelfklevend en voorzien van anti-slip;
  • Te bestellen in vele ontwerpen, maten en vormen;
  • Kleine en grote oplages leverbaar;
  • Korte levertijd.

Goedkope vloerstickers laten maken bij Expofit

Wilt u vloerstickers bedrukken voor een lage prijs? Dan zit u goed bij Expofit! Maak uw keuze uit kant-en-klare ontwerpen of ga voor custom made. Naast vloerstickers bieden we ook anderew soorten stickers aan, zoals raamstickers en magneetstickers. Ontvang geheel vrijblijvend een offerte en geef online uw bestelling door. Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar en helpen u graag via de chat, per telefoon of e-mail.