Automagneten bedrukken

Heeft u een bedrijf en wilt u met de auto waarmee u klanten en leveranciers bezoekt herkenbaar zijn? Dan zijn bedrukte automagneten een flexibele oplossing. Ze bestaan uit magneetfolie die voorzien is van een vinylsticker. Deze sticker is te bedrukken met uw tekst, foto, grafisch ontwerp of logo. Op elk moment dat u wenst zijn de automagneten op uw bedrijfswagen aan te brengen. Wilt u de auto zonder reclame gebruiken? Geen probleem, want de magneten zijn eenvoudig te verwijderen.

Snel vinden

Filter
Automagneten
(1 artikelen)
1 Bericht
 1. 1
  Auto Magneetsticker bedrukken
  • Vanaf 1 stuks
  • In elke vorm/afmeting geproduceerd
  • Inclusief full colour bedrukking
  • Snelle levering
Filter
Automagneten
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Bedrukte automagneten: slimme marketing

Voor iedere ondernemer is marketing onmisbaar. Vergroot uw bekendheid en omzet door via automagneten reclame te maken. Laat bijvoorbeeld uw logo en contactgegevens op magneetfolie voor auto’s drukken. Hierdoor vergroot u de herkenbaarheid van uw personenwagens, bestelbusjes en vrachtwagens. Deze voertuigen worden in feite rijdende reclameborden. Overal waar u met de auto komt zal uw bedrijf zichtbaar zijn, onderweg en op iedere bestemming. Het is ook mogelijk om de magneetplaten te bedrukken met tijdelijke promotieacties. Zo bereikt u meer bestaande en potentiële klanten met informatie over uw aanbiedingen. De automagneten zijn gemakkelijk aan te brengen op de vlakke gedeelten van auto’s: de motorkap, de deuren en de achterklep.

Trek de aandacht met een automagneet

Kom uit de anonimiteit en laat met uw bedrijfswagens zien dat u bestaat. Met een personenbusje of caddy die u voorziet van bedrukte automagneten valt u gegarandeerd op. Het bereik van deze vorm van reclame is groot, want op de weg zullen ontzettend veel mensen u zien. Zo bouwt u ontzettend snel een grotere naamsbekendheid op en brengt u tijdelijke promotieacties gemakkelijk onder de aandacht van een breed publiek. Denk onder meer aan het communiceren van kortingsacties, een speciaal evenement of de werving van personeel. Heeft u een bedrijfsauto waarmee u zowel zakelijk als privé op pad bent? Hiervoor zijn automagneten de perfecte oplossing, want ze zijn snel inzetbaar. Als u even zonder reclame wilt autorijden, verwijdert u de magneten in een handomdraai.

Magneetfolie bedrukken voor gebruik op bedrijfsauto’s

Via Expofit bestelt u snel en eenvoudig goedkope automagneten met de door u gewenste bedrukking. De magneetfolie heeft een dikte van 1 mm en blijft uitstekend zitten op auto’s. Laat bijvoorbeeld uw slogan, artwork of bedrijfsnaam in full color drukken op een recht gesneden automagneet. Dit type magneet is leverbaar met rechte of afgeronde hoeken. Daarnaast is het mogelijk om een contour gesneden automagneet met uw opdruk te bestellen. Iedere vorm die u wenst is leverbaar. Elke automagneet die wij maken is van hoge kwaliteit en te voorzien van een extra toplaag die bescherming biedt tegen UV-straling en krassen. Hiermee is de levensduur van de magneet te verlengen.

De vele pluspunten van automagneten

Een reclamemagneet op uw bedrijfsauto trekt klanten aan. Een overzicht van de grootste voordelen van het gebruik van automagneten:

 • Laag geprijsd promotiemiddel;
 • In full color te bedrukken;
 • Optioneel te voorzien van beschermende toplaag;
 • Naar behoefte bevestigen, omwisselen en verwijderen;
 • Ideaal om wisselende promotieacties te communiceren;
 • Aan te brengen op de motorkap, achterklep en zijkanten van auto’s;
 • Ook bruikbaar op andere metalen oppervlaktes;
 • Verbeter uw herkenbaarheid in het straatbeeld;
 • Vergroot uw naamsbekendheid;
 • Snel in vele afmetingen en vormen leverbaar.

Voordelige automagneet kopen? Dat doet u bij Expofit!

Wilt u voor weinig geld meer klanten aantrekken en zorgen dat uw boodschap blijft hangen? Bestel dan nu goedkope automagneten bij Expofit! Wij leveren custom made magneetplaten voor auto’s razendsnel, desgewenst met spoed. U ontvangt automagneten met een opdruk van hoge kwaliteit. De levensduur van de magneetfolie is bovendien te verlengen middels een beschermende toplaag (mat of glans). Deze optie is beschikbaar voor een geringe meerprijs. Via onze webwinkel kunt u direct uw bestelling plaatsen. Heeft u vragen of wenst u advies? Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag!