Magneetfolie bedrukken voor reclame en scrumsessies

Magneetfolie is ontzettend veelzijdig. Aan de ene kant is het te bedrukken, bijvoorbeeld met uw reclameboodschap. Aan de andere kant is er whiteboard magneetfolie leverbaar en dat komt goed van pas tijdens allerlei bijeenkomsten. U bevestigt dit materiaal in een handomdraai op een metalen achtergrond. Het is ook weer eenvoudig te verwijderen. De magneetfolie is in elke vorm en afmeting te bestellen. Bij Expofit laat u hiermee voor weinig geld fraaie reclamepanelen en whiteboards maken.

Snel vinden

Deze producten komen binnenkort online!
Heeft u ze nu al nodig? Stuur een e-mail met uw wensen naar [email protected] of bel 076-50 211 20.

Wat is een magneetfolie?

Een magneetfolie is in feite een oprolbare magneet met vinylsticker. De vinyl stickerlaag is in full colour bedrukbaar. Dit biedt de mogelijkheid om magneetfolie met uw foto’s, logo of tekst te drukken. U kunt denken aan kleine of grote koelkastmagneten en bedrukte magneetplaten voor de bekleding van een metalen wand. Laat bijvoorbeeld koelkastmagneetjes bedrukken met uw bedrijfsnaam en geef ze weg aan uw klanten bij een promotieactie, beurs of evenement. Of voorzie uw bedrijfsinterieur van een prachtige fotowand, bijvoorbeeld door de gehele voorkant van een metalen kast te beplakken. De magneetfolie is ook beschikbaar als automagneet, hiermee maakt u al rijdend reclame voor uw bedrijf of evenement. Ook is magneetfolie te gebruiken om verwisselbare labels te maken voor metalen stellingen en kasten. U ziet, er zijn volop mogelijkheden qua bedrukte magneetfolie.

Whiteboard magneetfolie bedrukken

Het ideale van magneetfolie is dat het heel gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen is. Dankzij deze eigenschap kunt u de bedrukte magneetfolie snel verwisselen, bijvoorbeeld als u een nieuwe reclamecampagne heeft. Dit geldt ook voor whiteboard magneetfolie: het is zeer flexibel in te zetten. Dit is echt een uitkomst tijdens scrum sessies. Deze variant is namelijk te beschrijven met whiteboardmarker. Na uw meeting is alles weer snel uit te wissen en bent u klaar voor een volgende ronde. Het mooie is dat het witte folie leverbaar is met uw eigen opdruk, zoals een grafisch ontwerp of een illustratie. Dit geeft uw bijeenkomsten en workshops een geheel eigen uitstraling. Het is bovendien erg handig als u vaak volgens een vast stramien werkt, want dit is op het folie te drukken. U kunt zo dus uw eigen magneetbord ontwerpen.

Magneetfolie bestellen in allerlei soorten

Profiteer van het gemak van magneetfolie en bestel het voor lage prijzen bij Expofit. Kies voor een prachtige full colour bedrukking en bepaal zelf de maten en vorm. U heeft de keuze uit contour gesneden en recht gesneden magneetfolie met een dikte van 0,6 mm. Indien gewenst is het folie af te werken met een matte of glanzende toplaag. Deze laag biedt bescherming tegen krassen en UV-straling. Uw magneetsticker blijft dan langer mooi. Wilt u promotionele koelkastmagneetjes laten bedrukken? Dan kunt u kiezen uit drie verschillende diktes. Hoe dikker de folie hoe hoger de kleefkracht. Voor het ophangen van notities adviseren we een dikte van 1,0 of 1,5 mm. Elke vorm is mogelijk: rond, vierkant, ovaal, rechthoek en eigen vorm. Daarnaast levert Expofit ook speciale automagneten. Dit type is perfect voor de bevestiging van reclame en belettering op uw bedrijfswagens.

Pluspunten van magneetfolie

Dit zijn de vele voordelen van magneetfolie:

  • Laag geprijsde reclamedrager;
  • Eenvoudig opplakken en verwijderen op achtergrond van ijzer;
  • Custom made tool voor uw scrumsessies;
  • Kleine varianten zijn zeer geschikt als give-away;
  • Te leveren inclusief full colour opdruk;
  • In vele afmetingen en vormen verkrijgbaar;
  • Te bestellen in kleine en grote aantallen;
  • Snelle levering.

Voordelige magneetfolie: koop bij Expofit

Bij Expofit moet u zijn voor goedkope magneetfolie van hoge kwaliteit. U bepaalt zelf de vorm, de maat en bedrukking. Laat de folie bijvoorbeeld bedrukken met uw afbeelding, slogan of bedrijfslogo. De magneten zijn eenvoudig in hoge en lage oplages te bestellen via onze webshop. U heeft uw nieuwe reclamemagneten gauw in huis en kunt rekenen op een uitstekende service. Heeft u vragen of wenst u advies bij het kiezen van de beste passende optie voor uw bedrijf? Geef het aan, want wij helpen u graag.