Counters met header: extra opvallende balies

Voor promotieactiviteiten waarbij u extra wilt opvallen, zijn counters met een header ideaal. Het topbord boven de balie blijft duidelijk zichtbaar als er veel publiek is. Uw boodschap is van een afstand goed te zien. Uw ontvangstbalie, productdemonstratie of afhaalpunt is dus steeds goed vindbaar, ook tijdens een druk bezocht evenement. Deze fraaie counters zijn bij Expofit laag geprijsd en te bedrukken met uw tekst, logo of afbeelding.

Snel vinden

Filter
Counters met header
(2 artikelen)
2 artikelen
 1. 1
  Promotie Counter met topbord
  • Vanaf 1 stuks
  • Kunststof balie met topbord
  • Full colour print optioneel
  • Geleverd in handig draagtas
  • 1 jaar garantie op het systeem
 2. 2
  Easy Counter Promo
  • Vanaf 1 stuks
  • Inclusief stevige transporttassen
  • Uitermate stevig en stabiel
  • Compact te vervoeren
Filter
Counters met header
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Balie met uw boodschap op topbord

Op een counter met header kunt u zowel het paneel aan de onderkant als het bord aan de bovenzijde laten bedrukken. Uw reclameboodschap krijgt zo nóg meer impact. De balies zijn op talloze manieren te gebruiken voor promotionele acties. Denk aan een afhaalbalie, servicepunt of sampling activiteiten. Ook voor click & collect activiteiten is een counter met header een uitstekende oplossing. U plaatst de balie eenvoudig en snel in een winkel, op een beurs of bij een evenement. Dankzij de banier aan de bovenkant is het extra duidelijk waar de counter voor dient. Bezoekers, klanten en andere relaties zullen zo gauw weten waar ze moeten zijn. De promotiebalie met topbord biedt een perfecte gelegenheid om uw diensten op een representatieve manier onder de aandacht te brengen.

Demonstratiebalie met header voor uw promotieacties

Counters met een header worden veel ingezet voor productdemonstraties. Het is een fantastisch promotiemiddel bij sampling acties voor drankjes, koek of zoutjes. Het brengt uw reclameboodschap op een effectieve manier over op passanten in een winkelstraat of evenementenhal. Ook tijdens demonstraties op een beurs of festival vormt zo’n counter een onmisbaar instrument voor uw promotieteam. Het vergroot het bereik van uw reclame. Zo bouwt u een grotere bekendheid en klantenkring op. De counter met header is overigens niet alleen handig voor de communicatie met uw doelgroep. U kunt dit standmeubilair namelijk ook gebruiken voor het opbergen van give-aways, flyers en andere marketingmaterialen. Zet dit type beursbalie in en geef uw promotieactie een boost!

Het bedrukken van counters met header

Expofit bedrukt balies met een topbord voor scherpe prijzen. Wij bedrukken de panelen en borden in full colour met uw foto, slogan of grafisch ontwerp. Elk model is gemakkelijk en snel te monteren. Als de balie geen dienst doet, is het geheel eenvoudig en compact op te bergen in een meegeleverde tas. Hiermee is het geheel ook uitstekend te vervoeren. In ons assortiment vindt u onder meer de zeer voordelige Promotie Counter. Dit model is gemaakt van lichtgewicht kunststof en onder het balieblad is een opbergruimte met een legplank. Zoekt u een extra stevig en stabiel exemplaar? Kijk dan eens naar de Easy Counter Promo. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit type met groot gemak op te zetten. Heeft u behoefte aan nieuwe of wisselende prints voor uw balie? Ook deze kunt u bij Expofit bestellen. Hiermee is uw mobiele counter en het bijpassende topbord gauw aan een volgende reclamecampagne of beurs aan te passen.

Voordelen van een bedrukte beursbalie met bord

Bestel zo’n prachtige counter met header en profiteer van deze voordelen:

 • Blikvanger voor uw communicatieboodschap;
 • Topbord dat boven het publiek uitsteekt;
 • Opdruk zichtbaar vanaf een afstand;
 • Professioneel standmeubilair met opbergruimte;
 • Voor vele promotiedoeleinden te gebruiken;
 • Praktisch aanvulling op uw beursstand;
 • Eenvoudige montage;
 • Gemakkelijk te vervoeren;
 • Snelle levering.

Goedkope counter met header bestellen bij Expofit

U zoekt een mooie balie met een topbord voor een lage prijs? Kijk dan gauw rond in het aanbod van Expofit! Onze collectie counters is zeer compleet en van hoge kwaliteit. Elk model is haarscherp te bedrukken met uw huisstijl, logo en afbeelding. Maak uw keuze en plaats online uw bestelling. Ook voor maatwerk staan wij voor u klaar. Wij geven u graag een aantrekkelijke offerte. Wilt u iets vragen of heeft u advies nodig? Wij staan voor u klaar en helpen u op weg.