Vitrines met uw eigen prints

Een vitrine is een prachtig meubel voor de stijlvolle presentatie van uw producten. Exemplaren met uw eigen prints verhogen de attentiewaarde en herkenbaarheid. Laat vitrines bedrukken met uw grafisch ontwerp, logo of huisstijl en creëer de unieke uitstraling die u wenst. De modellen in het assortiment van Expofit zijn snel neer te zetten en opvouwbaar. U kunt ze gemakkelijk meenemen naar een evenement of beurs. Met deze voordelige vitrines steelt u de echt de show!

Snel vinden

Filter
Vitrines
(2 artikelen)
2 artikelen
 1. 1
  Twist Counter
  • Vanaf 1 stuks
  • Inklapbare vitrinedisplay
  • Aluminium frame in de kleur wit
  • 1 jaar garantie op het systeem
 2. 2
  Twist Tower
  • Vanaf 1 stuks
  • Inklapbare vitrinedisplay
  • Met halogeen lichtspot
  • 1 jaar garantie op het systeem
Filter
Vitrines
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Binnenvitrine personaliseren met uw opdruk

Mobiele vitrinedisplays met uw reclameopdruk zijn een uitkomst voor allerlei promotionele activiteiten. U toont uw verkoopwaar op een opvallende en aantrekkelijke wijze, bijvoorbeeld in uw winkel. Belangstellenden krijgen zo een goede indruk van uw producten. In de vitrine staan uw eigendommen bovendien veilig achter doorzichtig kunststof opgesteld. Zo zijn ze beschermd tegen diefstal en stof. Een bedrukte showvitrine vormt een fantastische blikvanger. Het maakt potentiële klanten nieuwsgierig. Voor iedere organisatie kan een inklapbare vitrine meerwaarde bieden. Zo’n kast biedt immers ruimte aan talloze soorten objecten. Denk aan een school die er de projecten van leerlingen mee toont of een kunstenaar die er zijn houtsnijwerk in tentoonstelt.

Vitrinekast in uw huisstijl: versterk uw presentatie

Een goed vormgegeven vitrine die aansluit op uw huisstijl, vergroot het effect van uw marketing. U laat uw merk en producten ermee mee schitteren. Zet er exclusieve items in of vraag aandacht voor uw nieuwe productaanbod. Zowel het design en de bedrukking van de productvitrine als de wijze waarop u de inhoud neerzet, zijn belangrijk voor een succesvolle presentatie. Zet vergelijkbare objecten bijvoorbeeld bij elkaar en breng variatie aan. Ook is het slim om regelmatig de inhoud van de vitrinekast te wisselen, met name als deze op een vaste plek staat. Hierdoor blijft het interessant voor uw (vaste) klanten om naar te kijken. Vitrines zijn in diverse maten en vormen leverbaar. In het aanbod van Expofit vindt u hoge en lage vitrinekasten. Hier zijn ook tafelmodellen bij. Deze kunnen dienst doen als balie of statafel.

Koop een voordelige vitrinedisplay met bedrukking

De vitrines in het assortiment van Expofit zijn bedrukbaar en laag geprijsd. Ieder model is eenvoudig en snel te monteren. Daarnaast bieden onze vitrinesystemen groot gemak bij het transport: ze zijn compact op te vouwen en te vervoeren in een handige draagtas. We leveren bijvoorbeeld de modulaire Twist Tower, een ronde vitrinekast met panelen die u geheel naar wens kunt laten bedrukken. De transparante en/of bedrukte platen zijn op vele manieren aan het aluminium frame te bevestigen. Deze vouwvitrine heeft vier etages en is voorzien van verlichting. Zoekt u een model met een tafelblad? Dan is de Twist Counter een goede keuze. Dit type is te gebruiken als beursbalie.

De voordelen van mobiele vitrines bedrukt met uw reclame

Geef uw producten een machtig mooi podium in een vitrine met uw bedrukking. Dit heeft de volgende voordelen:

 • Prachtige eyecatcher voor uw projecten, producten en diensten;
 • Goedkoop en flexibel promotiemiddel;
 • Ideaal voor productpresentaties, exposities en tentoonstellingen;
 • Inzetbaar als aanvulling bij uw beursstand;
 • Gemakkelijke opbouw en afbouw;
 • Eenvoudig te vervoeren;
 • De inhoud is beschermd tegen stof en diefstal;
 • Topkwaliteit;
 • 1 jaar garantie op het systeem;
 • Snel te leveren.

Bestel opvouwbare vitrines voor lage prijzen via Expofit

Bij Expofit moet u zijn voor goedkope vouwvitrines van hoge kwaliteit. Onze collectie vitrinedisplays is te voorzien van haarscherpe full colour prints met uw foto, tekst, logo of afbeelding. U kunt bij uw bestelling aangeven hoeveel panelen u wilt laten bedrukken. Diverse modellen zijn leverbaar met een lichtspot. Kijk rond in onze webwinkel en ontdek de vele mogelijkheden. Onze medewerkers staan voor u klaar met aanvullende informatie en advies. Vraag eerst vrijblijvend een offerte of geef online direct uw opdracht aan ons door. Wij zorgen vervolgens voor een snelle levering.