Veiligheid bieden aan klanten en medewerkers

Iedereen wil graag in een veilige omgeving omgaan met klanten, bezoekers en collega’s. Zeker wanneer de omstandigheden daar om vragen, zoals bij de coronacrisis, is het bieden van extra veiligheid een must. Gelukkig zijn er vele oplossingen om besmettingen en ongelukken binnen uw bedrijf te voorkomen. Maak gebruik van de voordelige beschermingsproducten uit het aanbod van Expofit. Kies bijvoorbeeld uit preventieschermen, desinfectiezuilen en gezichtsbescherming.

Veilig werken: producten die bescherming bieden

Tijden van beperkende maatregelen en speciale protocollen vragen om extra veilige werkomstandigheden. Door te voorzien in de nodige beschermingsmiddelen voldoet u aan de richtlijnen en gaat u de verspreiding van gevaarlijke virussen tegen. U maakt werkplekken veilig door verschillende hygiënemaatregelen te nemen, zoals het plaatsen van bureauschermen en het dragen van mondkapjes of gelaatsschermen. Denk aan het plaatsen van dispensers voor het desinfecteren van de handen. Gebruik afzetpalen om een looproute of begrenzing aan te geven. Zet een informatieve coronabanner neer met instructies en herinner mensen door middel van vloerstickers aan 1,5 meter afstand bewaren. Werkt u met bezorgers? Laat ze dan een hesje dragen waarop het verzoek staat om voldoende afstand te houden. Met de nodige voorzorgsmaatregelen zijn we samen sterk tegen corona.

Voorkom besmettingen, ziektes en ongelukken

In risicovolle situaties, zoals de uitbraak van een gevaarlijk coronavirus, zorgen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) voor veiligheid op de werkvloer. Zorg dat u geen onnodige risico’s loopt qua ongelukken en ziektes. Maak uw kantoor corona proof en voorkom besmettingen door mensen te stimuleren zich aan de coronaregels te houden. Zorg er met diverse beschermende maatregelen voor dat er afstand wordt gehouden tussen medewerkers, gasten en klanten. Plaats kuchschermen op die plekken waar dat lastig is en draag mondmaskers. Maak de veiligheidsprotocollen zichtbaar door erover te communiceren, bijvoorbeeld met een informatieve roll up banner of pictogrammen op de vloer. Zo kunt u een looprichting aangeven door pijlen op de grond te plakken. Dit helpt om iedereen aan de regels te herinneren en het gedrag van mensen te sturen. Op deze manier helpen we elkaar om gezond te blijven.

Voordelige veiligheidsartikelen corona

Voldoe aan de richtlijnen en zorg voor naleving van beperkingen door veiligheidsartikelen binnen uw winkel, kantoor of hotel in te zetten. Beperk de verspreiding van COVID-19 en andere ziektes. Expofit helpt u hier graag bij met een laag geprijsd assortiment veiligheidsproducten. Deze oplossingen zijn snel leverbaar en bepaalde artikelen zijn te bedrukken met uw eigen tekst, logo of afbeelding. Hiermee kunt u de herkenbaarheid van uw bedrijf vergroten. Wij leveren diverse soorten preventieschermen en gezichtsbescherming van hoge kwaliteit. Voor het desinfecteren van de handen kunt u kiezen uit meerdere typen desinfectiezuilen. Daarnaast kunt u bij ons palen, corona banners, stickers en diverse andere veiligheidsproducten bestellen. Hiermee stelt u voor weinig geld een effectief pakket samen om de coronamaatregelen in uw organisatie vorm te geven.

Veiligheid bieden op de werkvloer: de voordelen

Veiligheidsartikelen hebben vele voordelen:

 • Voorkom ziektes en ongelukken;
 • Vergroot de naleving van richtlijnen;
 • Goedkope oplossingen voor ieder budget;
 • Veiligheid voor klanten, leveranciers en medewerkers;
 • Effectieve bescherming tegen virussen;
 • Producten met professionele uitstraling;
 • Bruikbaar in ieder bedrijfspand;
 • Ruime keuze;
 • Custom made oplossingen mogelijk;
 • Hoge kwaliteit;
 • Te bedrukken met uw grafisch ontwerp of tekst;
 • Snelle levering.

Corona proof zaken doen met de producten van Expofit

U zoekt voordelige preventie producten? Kijk dan rond in de webshop van Expofit. Bij ons vindt u een groot aanbod artikelen die de veiligheid in uw organisatie vergroten. Alle items zijn van topkwaliteit en een aantal producten is met uw eigen opdruk leverbaar. Wij geven u graag een vrijblijvende prijsopgave of aanvullende informatie. U kunt online veilig uw order plaatsen. Zodra uw opdracht bij ons binnen is, gaan wij direct voor u aan de slag. U heeft uw bestelling dus gauw in huis.