Fotobehang: unieke prints op uw muur

Behang met uw eigen foto, logo of illustratie is werkelijk uniek. Door de wanden in uw bedrijf te voorzien van dergelijk fotobehang krijgt het interieur de uitstraling die u wenst. Gebruik het om uw merk en producten onder de aandacht te brengen. Of kies voor inspirerende teksten, sfeervolle beelden of foto’s van uw team. U kunt zo elke muur geheel naar eigen smaak en stijl bekleden. Fotobehang laat u voor weinig geld bedrukken via Expofit.

Snel vinden

Deze producten komen binnenkort online!
Heeft u ze nu al nodig? Stuur een e-mail met uw wensen naar [email protected] of bel 076-50 211 20.

De wanden in uw bedrijf behangen met eigen fotomateriaal

Een fotowand met een eigen afbeelding, grafisch ontwerp of foto geeft uw winkel, kantoor of horecagelegenheid een professionele look. Het biedt u bovendien de mogelijkheid uw merk te versterken. Via fotobehang communiceert u met uw doelgroep en het is daarom erg populair bij ondernemers. Vele organisaties gingen u voor en lieten fotobehang maken met nostalgische historische beelden, adembenemende natuurfotografie, moderne kunst en hippe patronen. Ook kiest men vaak voor een bedrukking met het bedrijfslogo. Verder is het afdrukken van fotocollages met teamleden en gerealiseerde projecten zeer gewild. Daarnaast vormt behang met visuals uit uw reclamecampagne een prachtige aanvulling op uw bedrijfscommunicatie. De mogelijkheden van fotobehang zijn kortom eindeloos.

Fotowand met behang ondersteunt uw marketing

Fotobehang kan uw marketingstrategie ondersteunen. Een voorbeeld hiervan is het printen van behang met beeldmateriaal dat uw producten en diensten in de schijnwerpers zet. Ook een complete wand bekleden met een grote afdruk van uw logo is zeer effectief. Daarnaast versterkt u uw merk door behang met sfeerbeelden of teksten aan te brengen. Dit draagt allemaal bij aan de klantbeleving en de vorming van uw imago. Fotobehang is toepasbaar op iedere binnenmuur in uw bedrijfspand. Gebruik het in kantoren, winkelruimtes, showrooms, wachtkamers enzovoort. Veel ondernemers kiezen bijvoorbeeld voor een fraaie fotowand bij hun receptiebalie. Bij Expofit maken we uw fotobehang geheel op maat. U profiteert hierbij van onze lage prijzen en uitstekende service.

Fotobehang voor het interieur van uw bedrijfspand bestellen

Het fotobehang in het aanbod van Expofit is aantrekkelijk geprijsd. Wij garanderen een hoge drukkwaliteit en werken met hoogwaardige materialen. Voor iedere wand, groot of klein, is full colour bedrukt fotobehang leverbaar. Met het behang zijn muren in hun geheel te bekleden. Tevens is de bedrukking van behangranden en diverse losse vormen, zoals cirkels en vierkanten, mogelijk. Uw fotomateriaal, tekening of tekst op behang afdrukken is bij Expofit een fluitje van een cent. Via onze webshop verzendt u de afbeelding die op het behang gedrukt moet worden. U geeft hierbij de afmetingen van de wand en het behangmateriaal van uw keuze door. Wij controleren uw opdracht en zorgen voor prachtig geprint behang. Desgewenst kunnen we u adviseren bij het maken van een keuze. Naast fotobehang levert Expofit ook bedrukte wandpanelen, meubels en informatiedisplays voor de interieurstyling binnen uw bedrijf.

Pluspunten van fotobehang met eigen ontwerp

Wij geven u graag een beknopt overzicht van de voordelen van fotobehang:

  • Goedkope eyecatcher;
  • Creëer een unieke uitstraling;
  • Breng sfeer aan in ieder vertrek;
  • Veelzijdige vorm van binnenreclame;
  • Op maat gemaakt;
  • Leverbaar in vele formaten;
  • Verschillende behangsoorten;
  • Topkwaliteit;
  • Gemakkelijk op uw wanden aan te brengen;
  • Korte levertijd.

Voordelig fotobehang laten drukken bij Expofit

Zoekt u een goedkope oplossing om de wanden in uw pand te voorzien van uw foto’s? Kies dan voor het bedrukken van full colour fotobehang via Expofit. Hiermee tovert u iedere saaie wand om tot een schitterende blikvanger. Kies uit verschillende opties en materialen. Wilt u iets vragen of heeft u behoefte aan advies? Wij helpen u graag en bieden ook ondersteuning aan bij het maken van een mooi ontwerp voor uw nieuwe behang. Bestellen doet u eenvoudig en veilig via onze webwinkel. U krijgt uw behang snel geleverd en ontvangt de best mogelijke service.