Hangende banieren

De beursstands die gebruik maken van deze hangende banieren zullen reeds bij binnenkomst in de beurshal opgemerkt worden. Voor zowel grote als kleine beursoppervlakten hebben wij een geschikte afmeting.

Snel vinden

Filter
Hangende banieren
(1 artikelen)
1 Bericht
 1. 1
  Winkelbanier Polyester met Full Colour Sublimatie
  • Vanaf 1 stuks
  • Keuze uit 5 afmetingen
  • Met full colour sublimatie opdruk
  • Compleet met ophangkoord
Filter
Hangende banieren
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Communiceer naar jouw potentiële klanten met hangende banner

Met een hangende banner steelt u al gauw de show tijdens beurzen. Door middel van een hangende banner kunnen potentiële klanten uw bericht van een afstand al zien. Dit is dus een goede manier van communiceren omdat u op deze manier opvalt. Expofit biedt verschillende typen hangende banners aan. De hangende banners die u tegenkomt bij Expofit kunt u vinden in verschillende vormen. Daarnaast heeft u de keus om zelf een maat te kiezen voor een hangende banner. De maten waaruit u kunt kiezen zijn S, M, l en XL. Een Hangende banner kan ideaal zijn voor meerdere evenementen zoals beurzen, en evenementen die binnen plaats vinden zoals feesten, toernooien en wedstrijden. U kunt met een banner uw bedrijf kenbaar maken aan een grote groep potentiële klanten. Trek potentiële klanten naar uw stand met een hangende banner!

Andere promotietools

Expofit biedt naast een hangende banner een breed assortiment promotiematerialen aan zoals counters, outdoor banners, beursstands en nog veel meer.  Met de promotietools van Expofit kunt u efficiënter en makkelijker communiceren naar potentiële klanten. Daarnaast valt u door de promotietools van Expofit ook op. Denk maar aan een hangende banner. Een echte eyecatcher tijdens evenementen! Naast dat Expofit een breed assortiment aanbiedt kunnen wij u ook helpen bij het ontwerp fase. Mocht u zelf de kennis niet hebben om dit te doen dan kunt u dit uitbesteden aan ons team. Onze team is gespecialiseerd hierin en zullen u hierin goed helpen. Voor meer vragen hierover kunt u ons mailen naar [email protected].