Posterklemmen: uw prints strak ophangen

Hang uw posters strak aan de muur of het plafond met een stel posterklemmen. Met deze houders lijst u affiches snel en eenvoudig in. Doe dit met eigen prints van uw weekreclame of laat posters drukken. Het geeft uw reclamemateriaal een professionele uitstraling. Posterklemmen zijn echt ideaal voor gebruik binnen uw bedrijf of tijdens een evenement, congres of beurs. Expofit levert diverse handige posterprofielen voor aantrekkelijke prijzen.

Snel vinden

Filter
Posterklemmen
(2 artikelen)
2 artikelen
 1. 1
  Posterklem Slimline
  • Vanaf 1 stuks
  • Posterframe voor aan de muur of plafond
  • met 2 ophangogen
  • 60cm 85cm 100cm 120cm 150cm
 2. 2
  Posterklem Solid
  • Vanaf 1 stuks
  • Posterframe voor aan de muur of plafond
  • Met 2 ophangogen
  • Breedte 21 t/m 120 cm
Filter
Posterklemmen
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Professionele presentatie met poster ophangsysteem

Posters ophangen door middel van klemmen helpt u om op een doeltreffende manier reclame te maken. Zowel affiches van papier, stof als PVC zijn perfect in te lijsten met een set posterhouders. Zo’n set bestaat uit twee profielen: eentje waarin u de bovenzijde van de poster klemt en eentje voor de onderzijde. Aan het bovenste profiel zitten twee ogen waarmee u het geheel aan een wand of plafond bevestigt. Het onderste profiel zorgt ervoor dat uw poster mooi strak komt te hangen en niet omhoog oprolt of op de hoeken krult. U reclame hangt er zo netjes bij en is goed zichtbaar voor potentiële klanten. Het vervangen van uw poster voor een ander exemplaar is bovendien zo gepiept. Dit is fantastische oplossing als u bijvoorbeeld elke week een andere promotieactie in uw winkel wilt tonen.

Uw reclameboodschap tonen via posterhouders

Zoekt u een low-budget methode om uw reclameposters te tonen? Dan adviseren wij met klem om posterklemmen te gebruiken. Hiermee kunt u zo vaak als u wilt steeds weer een nieuwe poster laten zien. Zo verrast u klanten iedere keer met actuele aanbiedingen en dit zal een positief effect hebben op uw omzet. Hang uw posters neer op locaties waar veel klanten er bij langs lopen en let er op dat de teksten goed leesbaar zijn. Ook is het slim om op meerdere plekken dezelfde poster op te hangen. Dit vergroot de kans dat klanten de poster zien. U herhaalt op deze manier bovendien de boodschap en dit verbetert het effect van uw reclame. Naast het presenteren van reclameposters zijn posterhouders overigens ook ideaal voor het ophangen van foto’s, reproducties van schilderijen en prints met informatie.

Voordelige posterklemmen bestellen

In het aanbod van Expofit vindt u diverse goedkope posterprofielen. Deze zijn zowel in grote als kleine aantallen te bestellen en snel leverbaar. De snapframes bestaan uit twee kliklijsten: een bovenprofiel en een onderprofiel. In deze profielen klemt u affiches makkelijk en stevig vast. De posterklemmen zijn middels schroefjes of spijkers aan de muur te bevestigen. Wilt u posters aan het plafond hangen? Ook dat is mogelijk. Hiervoor gebruikt u haakjes en draad. We geven u een paar voorbeelden uit ons assortiment. Posterframe Slimline is een elegant model dat gemaakt is van geanodiseerd aluminium. Wij bieden dit type in vijf verschillende breedtematen aan. De lengte van de poster die u ophangt is variabel en bepaalt u zelf. Posterklem Solid heeft een robuust design en is verkrijgbaar in negen breedtes. Expofit levert de postersnaps exclusief prints. Wilt u posters laten drukken? Deze zijn eenvoudig mee te bestellen.

Voordelen van posterprofielen

Met posterklemmen zit u niet zo gauw klem. Integendeel, ze hebben tal van voordelen. Dit zijn de belangrijkste:

 • Goedkope oplossing om uw reclame te tonen;
 • Snel in te zetten;
 • Professionele uitstraling;
 • Voor posters met een hangende of staande oriëntatie;
 • Eenvoudig uw prints wisselen;
 • Te bestellen inclusief of exclusief affiches;
 • Kwaliteitsproduct met garantie;
 • Eenvoudig te monteren;
 • Snelle levering.

Posterklemmen goedkoop en snel geleverd door Expofit

Koop voor lage prijzen posterhouders via de webshop van Expofit. Profiteer van de vele voordelen die deze lijsten hebben en laat desgewenst ook uw posters bij ons drukken. Plaats online eenvoudig en veilig uw bestelling. U heeft uw nieuwe posterlijsten gauw in huis. Heeft u nog vragen over onze collectie of wenst u advies? Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.