Bouwhekdoeken

Expofit biedt een uitgebreide selectie materialen voor bedrukte bouwhekdoeken. Of je nu op zoek bent naar een duurzaam, windbestendig werfdoek voor bouwprojecten, een lichtgewicht bouwhekdoek voor evenementen, of een brandwerend materiaal voor openbare ruimtes, Expofit biedt een passende oplossing. Bevestig onze bedrukte bouwhekdoeken met bijvoorbeeld tiewraps en maak van jouw project een onvergetelijke blikvanger.

Snel vinden

Filter
Bouwhekdoeken
(1 artikelen)
1 Bericht
 1. 1
  Bouwhekdoek bedrukken 335x175cm
  • Vanaf 1 stuks
  • Kies uit diverse materialen
  • Zeer effectieve buitenreclame
  • Standaard formaat van 335x175 cm
Filter
Bouwhekdoeken
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Bedrukte bouwhekdoek bestellen in diverse materialen

Ons assortiment werfdoeken omvat materialen zoals Banner 510, Flag, Meshdoek, ProPES FR en ProPES Outdoor, elk met unieke eigenschappen en toepassingen. We leggen de verschillen en kenmerken uit:

1. Banner 510: duurzaam en oogstrelend
Onze Banner 510 bouwhekdoeken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en scherpe afdrukken garandeert. Deze doeken zijn perfect geschikt voor het promoten van jouw project op bouwplaatsen en evenementen.

2. Flag: licht en wapperend
Voor een elegante uitstraling raden we ons Flag-materiaal aan. Het lichte gewicht zorgt voor een elegante uitstraling en trekt de aandacht zonder problemen. Ideaal voor openbare ruimtes en evenementen waar de wind speelt.

3. Meshdoek: sterk en luchtig
Onze Meshdoeken bieden de perfecte combinatie van sterkte en luchtdoorlaatbaarheid. Ze zijn ideaal voor bouwhekken waar wind en zichtbaarheid belangrijk zijn, en ze zijn voorzien van het B1-certificaat voor openbare ruimtes.

4. ProPES FR: brandwerend en veilig
Voor projecten waar brandveiligheid een prioriteit is, bieden onze ProPES FR-doeken gemoedsrust. Deze materialen zijn B1-gecertificeerd en voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

5. ProPES Outdoor: weerbestendig
Als jouw project buiten plaatsvindt, is ons ProPES Outdoor-materiaal de perfecte keuze. Hoewel het niet B1-gecertificeerd is, biedt het weerbestendigheid en duurzaamheid voor langdurig gebruik.

Afmeting bouwhekdoek

Bij Expofit bieden we bedrukte bouwhekdoeken met een standaardafmeting van 335x175 cm, die perfect passen op de gebruikelijke bouwhekken. Deze standaardafmetingen zijn zorgvuldig ontworpen om jouw project snel en moeiteloos te voorzien van aantrekkelijke en informatieve bekleding.

Als jouw project echter specifieke afmetingen vereist om aan unieke behoeften te voldoen, raden we aan om onze maatwerk spandoeken te overwegen. Bij Expofit kun je spandoeken op maat bestellen, perfect afgestemd op jouw behoeften qua grootte. Of je nu standaard bouwhekdoeken nodig hebt voor maximale zichtbaarheid of kleinere/grotere reclamedoeken voor specifieke locaties, Expofit staat klaar om aan jouw eisen te voldoen en jouw project te voorzien van de perfecte pasvorm en boodschap.