Spandoeken met uw opdruk: uw boodschap groot in beeld

Een spandoek ophangen is een eenvoudige en doeltreffende manier om te communiceren. Zet uw bedrijf ermee in het zonnetje of breng belangrijke informatie onder de aandacht. Dit reclamemiddel biedt uw boodschap een grote zichtbaarheid op tal van locaties in de openlucht en op overdekte plekken. Door spandoeken met uw logo, tekst of promotieactie te bedrukken bereikt u een groot publiek, bijvoorbeeld bij evenementen en festivals. Expofit levert verschillende soorten reclamedoeken voor aantrekkelijke prijzen.

Snel vinden

Deze producten komen binnenkort online!
Heeft u ze nu al nodig? Stuur een e-mail met uw wensen naar sales@expofit.nl of bel 076-50 211 20.

Buiten of binnen reclame maken met hangend reclamedoek

Overal waar u aandacht wilt vragen voor uw boodschap komen spandoeken van pas. Ze zijn snel leverbaar met uw opdruk en gemakkelijk op te hangen. Gebruik ze buiten langs het sportveld, bij een manifestatie of een feest. Of hang ze binnen op, in uw kantoor, winkel of showroom. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld denken aan de inzet op een beurs, markt of congres. Of wat dacht u van een speciaal bouwhekspandoek? Hiermee schermt u uw bouwplaats of een festival af en maakt u tegelijkertijd slim reclame. En met speciale dranghekdoeken tovert u de dranghekken langs het parcours van een sportevenement vliegensvlug om tot een reclamedrager of wegwijzer. Spandoeken zijn ideaal voor tijdelijke acties, maar u kunt ze ook gedurende langere tijd laten hangen. Zo zijn er sterke gevelbanieren leverbaar die een lange levensduur hebben.

Het spandoek als blikvanger van uw marketingcampagne

Spandoeken zijn een goedkoop en flexibel promotiemiddel. Het doek is eenvoudig oprolbaar en te vervoeren. Het is op te hangen aan muren, hekken, bomen, buizen en lantaarnpalen. Door het grote formaat is het spandoek een fantastische eyecatcher voor uw merk, product of dienst. Op elke locatie dragen bedrukte spandoeken bij aan het succes van uw reclamecampagnes. De boodschap blijft beter hangen bij uw doelgroep. Uw naamsbekendheid en omzet zal hierdoor groeien. Verder kunnen spandoeken met uw bedrukking bijdragen aan een stuk sfeer. Een voorbeeld hiervan is de aankleding van een feest. Expofit levert prachtige spandoeken voor ieder budget.

Spandoeken met uw reclame bedrukken

De lage prijzen van Expofit spannen echt de kroon! Voor weinig geld heeft u een professioneel spandoek van hoge kwaliteit. In ons assortiment vindt u verschillende varianten, onder andere bouwhekdoeken en dranghekdoeken. Ze zijn te bedrukken met uw grafisch ontwerp, foto, tekst of logo. U heeft de keuze uit vele maten, bijna elke afmeting is mogelijk. Ook kunt u kiezen welke afwerking u wenst. Zo zijn het omzomen van de randen of het aanbrengen van een tunnel voor een koord mogelijkheden. Of wat dacht u van ringen in de hoeken of op meerdere plekken langs de rand van het spandoek? Hiermee is het doek bijvoorbeeld te bevestigen aan haken of een buizenframe, eventueel met het gebruik van touw of spanelastiek. Verder kunt u kiezen uit verschillende soorten doek, zoals PVC of vlaggendoek. We leveren bijvoorbeeld ook exemplaren van luchtdoorlatend doek. Dit materiaal blijft bij harde wind beter op de juiste spanning en geeft minder kans op hinderlijk klapperen van het spandoek.

De pluspunten van professionele spandoeken

Hieronder staan de belangrijkste voordelen van het bedrukken van spandoeken:
  • Flexibele en voordelige reclamedrager;
  • Vergroot de zichtbaarheid van uw boodschap;
  • Bouw meer naamsbekendheid op;
  • Leverbaar in vele formaten;
  • In diverse uitvoeringen verkrijgbaar;
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken;
  • Te bedrukken in full colour;
  • Gemakkelijk op te hangen en te vervoeren;
  • Snel geleverd.

Voordelig spandoeken kopen bij Expofit

Via Expofit haalt u snel goedkope spandoeken in huis. In ons aanbod vindt u diverse varianten van dit handige communicatiemiddel. U kunt bij ons zowel een enkel exemplaar laten maken of grote aantallen bestellen. Kijk rond in onze webshop en ontdek de vele mogelijkheden. Geef bij uw bestelling aan welke aankondiging, slogan of afbeelding u op het doek wilt laten drukken. Dan zorgen wij voor een snelle uitvoering van uw opdracht. Heeft u een vraag? Wij helpen u graag.