Dranghekdoek bedrukken

Dranghekdoeken bedrukken we razendsnel en voordelig. Kies voor enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukken en val op met uw reclame op dranghekken. Een dranghek is normaliter bedoeld om mensen op afstand te houden, maar met een dranghekdoek dient deze tegelijk als reclamebord voor uw bedrijf of evenement. Maak hiervan gebruik en bestel snel uw dranghekdoek.

Snel vinden

Filter
Dranghekdoeken
(1 artikelen)
1 Bericht
 1. 1
  Dranghekdoek bedrukken full colour
  • Vanaf 1 stuks
  • 230 cm of 250 cm breed
  • Enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt
  • Keuze uit drie doeksoorten
Filter
Dranghekdoeken
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Wat is een dranghekdoek?

Een dranghekdoek is een doek vaak bedrukt met reclame dat als een soort hoes over een dranghek wordt geschoven. Een dranghekdoek is voorzien van metalen ringen, hiermee kan je met tie wraps het doek vastmaken aan het dranghek. Een dranghekdoek kan enkelzijdig of dubbelzijdig worden bedrukt. Bij de dubbelzijdige variant zitten de metalen ogen alleen aan de zijkanten en niet langs de bovenrand.

Vragen over dranghekdoeken

Hoeveel kost een dranghekdoek?

Een dranghekdoek verkopen we vanaf € 16,72 excl. btw. De prijs is afhankelijk van de gekozen materialen en opties.

Wat is de levertijd van een dranghekdoek?

De levertijd bestaat uit een productietijd en een verzendtijd. De productietijd voor dranghekdoeken bedraagt ongeveer 6 werkdagen. De verzendtijd is afhankelijk van de pakketbezorger, maar is gemiddeld 1-2 werkdagen binnen Nederland.

Wat is het formaat van een dranghekdoek?

Small (dranghek van 230-235 cm breed)
Enkelzijdig: 208 x 82 cm
Dubbelzijdig: 208 x 174 cm

Medium (dranghek van 250 cm breed)
Enkelzijdig: 215 x 73 cm
Dubbelzijdig: 240 x 155 cm

Altijd een passende dranghekdoek

Met een bedrukte dranghekdoek valt u op tijdens grote evenementen waar dranghekken vaak worden gebruikt om mensen in de juiste banen te leiden. De dranghekdoeken zijn geschikt om enkelzijdig en dubbelzijdig te bedrukken, u kunt dus nog meer mensen bereiken met uw reclameboodschap. Dranghekken hebben vaak een standaard hoogte en verschillende breedtes. De breedtes van de dranghekken die we ondersteunen zijn 230 tot 250 cm. Heeft u een andere maat nodig dan kunnen we kijken naar een custom dranghekdoek op maat. Neem contact met ons op, zodat we de wensen en mogelijkheden kunnen bespreken. Naast onze standaard beursmaterialen zijn wij namelijk ook sterk in het aanbieden van presentatiematerialen op maat. Wij helpen u graag aan een passende dranghekdoek!